AcasăNewsStudenta aproape goala cazuta de la etajul unei pensiuni din Rasnov a...

Studenta aproape goala cazuta de la etajul unei pensiuni din Rasnov a fost violata!

Un barbat in varsta de 28 de ani din Republica Moldova a fost retinut de politisti, joi, dupa ce ar fi violat-o pe tanara care a cazut, miercuri dimineata, de la etajul al doilea al unei pensiuni din localitatea Rasnov, fata fiind in continuare in coma profunda, la Spitalul Judetean Brasov.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, Liviu Naghi, barbatul facea parte din grupul de tineri din Republica Moldova care s-au cazat la Pensiunea „Tudor” din Rasnov unde urmau sa isi petreaca Craciunul pe rit vechi. In urma anchetei facute de politisti s-a stabilit ca acesta ar fi violat-o pe Domnica Novac, in varsta de 20 de ani.

Politia nu a precizat daca tanara a fost impinsa de la etajul pensiunii sau daca s-a aruncat. Tanara a ajuns, miercuri, in stare grava la Spitalul Judetean Brasov dupa ce a cazut de la etajul al doilea al pensiunii din Rasnov, ea fiind gasita pe pavajul din fata imobilului, aproape dezbracata si inconstienta. Ea venise la Rasnov cu un grup de 20 de prieteni din Moldova, majoritatea studenti la Chisinau, cu care urma sa-si petreaca Craciunul pe rit vechi.

In camera tinerei s-au gasit mai multe sticle de alcool, dupa ce seara tinerii au petrecut pana spre dimineata. Politistii i-au audiat, miercuri, pe toti turistii din pensiune, precum si pe angajati, pentru a afla daca fata s-a dezechilibrat si a cazut de la etaj, daca a fost impinsa de cineva sau daca a incercat sa se sinucida.

Tanara se afla internata la Sectia de neurochirurgie a Spitalului Judetean Brasov, fiind in coma profunda, cu sanse mici de supravietuire, potrivit medicilor.

author avatar
Ciprian Purice
740 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger