AcasăNewsStroe: Rezultatul listelor electorale va fi interesant

Stroe: Rezultatul listelor electorale va fi interesant

(foto: realitatea.net)

Ministrul delegat pentru Administratie, Radu Stroe a anuntat ca 65% din datele privind listele permanente au sosit din teritoriu, urmand ca rezultatul lor ofere ceva „interesant”.

(foto: realitatea.net)

Radu Stroe, ministrul delegat pentru Administratie a declarat, sambata, ca peste 65% dintre datele privind listele electorale permanente „au venit” din teritoriu, rezultatul lor urmand a fi „interesant”.

„Speram ca maine sa incepem centralizarea datelor. Luni va trebui sa avem totul gata, «capacul la lucrare»”, a spus acesta, citat de realitatea.net.

Ministrul delegat nu a dorit sa precizeze daca au aparut eventuale modificari majore in privinta rezultatelor, multumindu-se sa spuna doar ca „va fi interesant”.

„Va fi interesant, veti vedea”, a comentat acesta.

Referitor la datele pe care le privesc din teritoriu, ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a declarat ca actiunea de colectare a listelor va continua pana luni, cand spera ca aceasta va fi finalizata.

author avatar
Ionut Zgimbau
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger