AcasăNewsStrigatul DISPERAT al unei fetite de 11 ani: "Obligati-ma sa fac asta...

Strigatul DISPERAT al unei fetite de 11 ani: „Obligati-ma sa fac asta si ma SINUCID”!

Drama unei fetite de 11 ani, din Yemen, obligata de parinti sa se marite a ajuns subiect de stire in presa internationala, dupa ce micuta a inregistrat un clip cu un mesaj tulburator, pe care l-a urcat apoi pe Youtube.

Nada al-Ahdal, in varsta de 11 ani, a decis sa fuga de acasa atunci cand a aflat ca parintii ei au promis ca o vor marita cu un baiat, contra unei sume de bani. „Maritati-ma si ma voi sinucide”, le transmite fetita parintilor ei, intr-o filmare postata apoi pe Youtube.

„Suntem doar copii. Ce stiu ei (parintii)? Nu este vina noastra. Eu nu sunt singura in situatia asta. Asta se poate intampla oricarui copil. Sunt multe cazuri de acest fel. Sunt copii care au decis sa se arunce in mare… acum sunt morti. Ne ucid visele… Este de-a dreptul o crima.

Am mers la politie si le-am spus ca parintii vor sa ma marite desi am doar 11 ani. Nu as mai avea viata si nici educatie. Nu au pic de mila fata de mine? Incercati numai sa ma maritati si ma voi sinucide imediat”, spune copila in filmul urcat pe internet.

Nada este unul din cei opt copii ai unei familii din Yemen si a fost luata in grija de unchiul ei de la varsta de doi ani. Dar cand un barbat din Arabia Saudita i-a intrebat pe parintii fetei daca o dau in casatorie, acestia au acceptat imediat, noteaza National Yemen.

Nada o acuza pe mama ei ca a aranjat casatoria pentru profit. “Nu sunt un obiect de vanzare. Sunt o fiinta umana. Si mai bine mor decat sa ma marit la varsta asta”.

In Yemen, casatoriile intre minori sunt raspandite, insa autoritatile prefera sa le tina in secret pentru a nu atrage atentia organismelor internationale.

[youtube]4YmdiK3WzuI[/youtube]

author avatar
Alina Costache
928 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger