AcasăNewsStrigator la cer: Ce au descoperit politistii la un batran din Sibiu!...

Strigator la cer: Ce au descoperit politistii la un batran din Sibiu! L-au retinut pe loc!

Oamenii legii au retinut, vineri, un barbat in varsta de 61 de ani, din Sibiu, dupa ce, in urma unei perchezitii domiciliare, au descoperit ca suspectul intretinuse relatii intime cu mai multe minore, realizand si materiale video cu caracter pornografic.

Le-ar fi putut fi bunic, dar asta nu l-a impiedicat pe un batran din Sibiu sa plateasca mai multe minore pentru a face sex cu el. In toate cazurile, inculpatul a inregistrat video partidele intime, cu sau fara acordul tinerelor.

Politistii Serviciului Investigatii Criminale Sibiu au efectuat, vineri dimineata, perchezitii la domiciliul inculpatului, pe care il suspectau de mai multa vreme ca ar intretine relatii sexuale cu minore. In urma cercetarilor s-a stabilit ca sibianul a avut raporturi intime, in perioada 2008-20013, cu mai multe adolescente cu varste cuprise intre 12 si 17 ani, fetele primind drept “recompensa” sume de bani de la 25 de lei pana la 150 de lei.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand ca in cursul acestei zile sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu cu propunere de arestare preventiva. Barbatul va fi cercetat pentru savarsirea infractiunii de act sexual cu minore.

author avatar
Alina Costache
1.478 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger