AcasăNewsStrăzile României, pline din nou de sânge: 7 morţi! A fost activat...

Străzile României, pline din nou de sânge: 7 morţi! A fost activat planul roșu

accidentul RacaciuniStrăzile României, pline din nou de sânge: 4 morţi! A fost activat planul roșu

Din nefericire, un nou accident întristează România! Un eveniment rutier regretabil s-a produs duminică dimineaţă pe DN2 Bacău – Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 15 persoane.

Accidentul a avut loc între un microbuz și un autoturism.

Planul roşu de intervenţie

În cauză a fost declanşat planul roşu de intervenţie. Potrivit primelor informaţii, 5 persoane au suferit leziuni (printre care şi un copil), informează Centrul Infotrafic.

La faţa locului se deplasează forţe de intervenţie ale ISU din Bacău, Galaţi şi Vrancea. A fost solicitat şi elicopterul SMURD de la Iaşi. De asemenea, se deplasează echipaje ale SMURD de la Bacău şi Sascut, dar şi 4 ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bacău.

Au murit 7 oameni

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, 7 oameni şi-au pierdut viaţa în accident, iar în total există alte 12 victime cu diferite răni.

Impactul s-a produs pe o bucată de şosea în linie dreaptă, astfel că, cel mai probabil, unul dintre şoferi a încercat să depăşească fără să se asigure. În urma impactului, microbuzul a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului, iar pasagerii, care nu purtau centura de siguranţă, au fost aruncaţi unul peste altul.

 

author avatar
Andrei Ștefan
456 afisari

1 COMENTARIU

  1. Fac drumul ala saptamanal,este periculos de nu se poate.Pe langa toti dobitocii care si-au dat intalnire pe acel drum,la accidente contribuie foarte mult faptul ca acolo exista acostament care seamana cu banda de urgenta de pe autostrazi,astfel incat bizonii prosti considera ca e drum cu 4 benzi si intra in depasiri fara nicio jena sau asigurare.Daca s-ar desfiinta bucata aia lata de asfalt si s-ar pastra strict cele doua benzi asfaltate care s-ar termina in pietris,ar fi alta situatie.Sau macar daca s-ar largi acel acostament incat sa devina prima banda de circulatie ar fi ceva benefic.Din pacate nu e nici cal,nici magar.Decat atat s-a putut…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger