AcasăNewsStrăzile din Bucureşti, mai nesigure decât cele din Bronx. Mărturia femeii atacate,...

Străzile din Bucureşti, mai nesigure decât cele din Bronx. Mărturia femeii atacate, din senin, de un bărbat, în Sectorul 2 (VIDEO)

sursa foto: europafm.ro

Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut de polițiştii din Bucureşti, după ce a agresat o femeie pe o stradă din Sectorul 2. A atacat-o din senin, lovind-o peste picioare, ceea ce a făcut ca victima să se dezechilibreze şi să cadă.

Femeia a ajuns la spital, Poliția fiind sesizată de către unitatea medicală.

Cum a avut loc atacul

Pe „camere” se vede cum agresorul merge în spatele femeii de 45 de ani. Apoi, inexplicabil, îi pune piedică. Victima cade secerată la pământ. Se ridică cu greu, înspăimântată şi şchiopătând.

Femeia abia ieşise din scara blocului când a fost agresată cu brutalitate. Este şi acum şocată de incidentul violent.

„Am trecut eu pe lângă el. Eu mergeam pe stradă. S-a oprit, a alergat, a venit din spate şi mi-a dat un mare picior. M-am întors să văd, că am văzut alergătura şi l-am văzut exact când m-a lovit.

În orteză pentru 30 zile şi apoi facem o evaluare şi vedem dacă s-a reparat fractura. Aşa ceva nu are ce să caute pe stradă”, a spus victima pentru Antena 1.

Agresorul are probleme psihice

Poliţiştii au reuşit să-l găsească pe bărbatul de 25 de ani abia după zece zile de la atac. A fost arestat pentru 30 de zile pentru lovire şi alte violenţe. Bărbatul este cunoscut ca având probleme psihice.

Poliţia Capitalei precizează că în cursul serii de 11 mai, în jurul orei 21:00, în timp ce femeia în vârstă de 45 de ani se afla în dreptul unui imobil din Sectorul 2, un bărbat ar fi lovit-o cu piciorul în zona gambei drepte, fără ca cei doi să fi avut vreun conflict, ori să se fi cunoscut.

”De asemenea, în urma activităţilor specifice, a fost identificat şi, ulterior, depistat un tânăr, în vârstă de 25 ani, bănuit de comiterea faptei.

La data de 21 mai 2024, bănuitul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile”, a transmis Poliţia.

author avatar
Andrei Ștefan