AcasăNewsStrategie din „epoca Dragnea”: Periclitarea imaginii sistemului de justiției

Strategie din „epoca Dragnea”: Periclitarea imaginii sistemului de justiției

Senatorul Alina Gorghiu, fost preşedinte PNL, acuză PSD că lansează tema neconstituţională a impozitării penasiilor megistraţilor pentru a genera o dezbatere falsă şi a canaliza nemulţumirea populară către justiţie.

Alina Gorghiu Sursa foto Facebook

„Examen la materia <demontarea șarlataniilor PSD>

Întrebare: De ce promovează Ministerul Finanțelor o idee de impozitare a pensiilor de serviciu și a pensiilor de asigurări sociale de stat, știind bine că aproape sigur se va ajunge la încălcarea Constituției dacă va fi promovat un astfel de act normativ? Iar apoi, chiar dacă măsura va fi implementată, veniturile aduse nici vorbă să acopere găurile din buget pe unde a început să intre apa… (Nu vă mai întrebați unde este studiul de impact, evident că lipsește!

Răspunsul corect: Pentru a atrage opinia publică într-o dezbatere falsă, prin care să se ajungă unde vrea PSD – nemulțumirea populară să fie canalizată fix pe pensiile magistraților. Deci se urmărește în continuare strategia din epoca Dragnea.

Dacă asta nu e presiune propagandistică pe sistemul de justiție, nu știu ce ar putea fi mai mult. Alegi un subiect delicat și îl prezinți oamenilor cât de exagerat poți, ca să generezi o imagine falsă asupra magistraților, exact așa cum convine partidului de guvernământ…

(…) Dar noi, cei din afara sistemului de justiție, haideți să nu plecăm după fenta asta a PSD!”, scrie Alina Gorghiu pe Facebook.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
199 afisari

2 COMENTARII

  1. Sa o ascultam pe ”duamna” ca stie ce spune !!!
    Are ordine precise de la ofiterul de legatura !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger