AcasăNewsStrategie de campanie: Basescu se descotoroseste de PDL ca sa-si atraga simpatia...

Strategie de campanie: Basescu se descotoroseste de PDL ca sa-si atraga simpatia romanilor

Disperat de “misiunea sa imposibila” de a reintra in gratiile romanilor, Traian Basescu se distanteaza de pedelisti. Motivul invocat: PDL mizeaza pe nevalidarea referendumului din cauza prezentei insuficiente.

In perspectiva referendumului, Traian Basescu se delimiteaza de PDL

Basescu anunta ca se va dezice de PDL daca democrat-liberalii nu renunta la descurajarea prezentei la vot. ”Optiunea mea este sa le cer romanilor sa vina la vot. Nu vreau sa ma intorc la masa verde si nici nu vreau sa ma intorc cu 5% pentru si 95% contra. Cei care mizeaza pe invalidarea alegerilor din cauza prezentei cred ca se insala. Pozitia mea este sa-mi fac datoria fata de romani, este sa-i chem sa se exprime si sa le explic importanta votului pentru romani. 29 de iulie e o coincidenta importanta. Pe 29 iulie 1947 guvernul Petru Groza a scos in afara legii PNTCD. PDL risca sa intre in coliziune directa cu mine daca ei vor opta pentru neparticipare. Sa nu participe ei. Eu ii voi chema pe romani la vot”, afirma categoric Basescu.

Noua strategie a presedintelui suspendat pare a fi ultima solutie in incercarea de a atrage din nou simpatia electoratului, desi sigur recunostea ca in aceasta campanie are “o misiune imposibila, pentru un presedinte imposibil”. Iar pedelistii se prefac sustinand ca pozitia adoptata de fostul sef nu le-a picat deloc bine. ”Nu stiu cu ce lideri a discutat Traian Basescu. Eu spun nu ca USL trebuie sa se ocupe sa aduca oamenii la vot, eu spun ca romanii, inainte de a se duce la vot, trebuie sa stie pentru ce sunt chemati”, a ripostat Cezar Preda.

[poll id=”307″]

author avatar
Victor Paun
617 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ha ha… Oare cat timp isi imagineaza acest personaj ca mai poate prosti poporul roman! Strategiile de acest gen nu doar ca sunt o jignire la adresa cetatenilor… dar il transforma chiar pe Basescu intr-un personaj comic (sau tragi-comic).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger