AcasăNewsStrategia PSD, dezvăluită de Dăncilă

Strategia PSD, dezvăluită de Dăncilă

Viorica Dăncilă i-a trântit ușa în nas

Șefa social-democraților, premierul interimar, dă de înțeles că ar fi șanse ca formațiunea sa să încerce să formeze o nouă majoritate în Parlament.

„Este adevărat că în momentul în care șase formațiuni politice nu reușesc să creeze o majoritate, vom încerca să creăm noi o majoritate. Dar deocamdată noi suntem în opoziție și lăsăm pe cei care au darâmat acest guvern să vină cu soluție. Nu vreau să spun care este prima opțiune. Cred că cel care trebuie să regleze această situație este președintele Iohannis, care este de fapt și autorul a ceea ce s-a întâmplat. Știm foarte bine că președintele Iohannis a cerut demiterea Guvernului, s-a implicat pentru demiterea Guvernului și s-a comportat ca un președinte de facto al PNL„, a declarat Viorica Dăncilă.

Nici în cazul în care nu ar trece prima propunere de Guvern PSD-ul n-ar schimba această strategie a espectativei, dă de înțeles premierul interimar. Întrebată dacă într-o astfel de situație ar putea merge la Cotroceni cu o propunere de premier, Dăncilă a răspuns scurt: „nu, lăsăm și a doua oară, să vedem ce pot să facă”, înainte de a completa, pe o notă aparent optimistă: „să pornim de la buna-credință că vor reusi să creeze o majoritate și sa treacă acest Guvern”.

187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger