AcasăNewsStrategia magnatului, pusa in practica inca de la primul termen. Patriciu trage...

Strategia magnatului, pusa in practica inca de la primul termen. Patriciu trage de timp ca sa nu imparta averea

Dupa cum a dezvaluit „National” in exclusivitate, Dinu Patriciu tergiverseaza dosarul de partaj intentat de sotia lui. Sfatuit de Catalin Predoiu si ajutat de aparatorii de la casa de avocatura Nestor, magnatul incearca, intre timp, sa paseze intreaga avere, ca sa-si dezmosteneasca nevasta.

Dinu Patriciu incearca sa o dezmosteneasca pe Dana Patriciu, ca sa nu imparta cu aceasta averea in instanta

„National” a anticipat miscarile lui Dinu Patriciu in dosarul partajului, in care sotia lui ii cere 1,15 miliarde de euro, adica jumatate din averea agonisita de familia lor in cei 18 ani de casnicie. Dupa cum a anuntat ziarul nostru, Dinu Patriciu apeleaza la o strategie ieftina, menita sa tergiverseze cat mai mult procesul, asa cum a fost sfatuit de catre fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu si de catre aparatorii de la casa de avocatura Nestor.

Ieri, la primul termen al procesului de partaj, s-au prezentat doar avocatii sotilor Patriciu. In timp ce avocatii Danei Patriciu au depus documentele care demonstreaza ca intreaga avere a fost realizata in cele aproape doua decenii de mariaj, aparatorii lui Dinu Patriciu au depus o dovada medicala care atesta ca acesta nu se poate prezenta la proces intrucat ca se afla in perioada de recuperare, la Milano, dupa transplantul de ficat. Ramasa pe drumuri, dupa ce a fost alungata din casa de Patriciu si de amanta acestuia, chinezoaica Melanie Chen, Dana Patriciu a solicitat instantei sa o scuteasca de taxa de timbru, in valoare de 69 de milioane de euro.

author avatar
Dan Bratu
1.216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger