AcasăNewsStrategia anti-jaf a bancilor din Romania: “Stai, ca trage tataie!”

Strategia anti-jaf a bancilor din Romania: “Stai, ca trage tataie!”

Agentul de la Emporiki a „patrulat” prin fata sediului pufaind o tigara si vorbind la mobil

In timp ce jafurile armate se inmultesc pe zi ce trece, bancile din Capitala sunt aparate de bunicuti simpatici, dotati cu statii de emisie-receptie si spray-uri cu piper, ce ar putea deveni victime sigure in cazul unui hold-up.

Dupa ce a fost jefuita pe 3 mai 2010, sucursala Piraeus din Timpuri Noi a angajat un batranel ca sa-i tina departe pe infractori

Cu toate ca in ultimii ani au fost comise zeci de jafuri armate la diferite sucursale ale bancilor sau la case de amanet si de schimb valutar, unele soldate cu raniti sau morti, institutiile bancare nu par prea interesate de siguranta angajatilor sau a clientilor.

Paznicul de la SanPaolo Bank a iesit in fata bancii, ca sa-si mai clateasca ochii

Reporterii „National” au descoperit ca cele mai multe banci din Capitala nu sunt pazite de „gorile” inarmate pana-n dinti, menite sa tina la distanta eventualii talhari, ci de niste batranei simpatici, dotati cu niste statii de emisie-receptie care le atarna caraghios la cingatori si spray-uri iritant-lacrimogene cu piper.

 

Agentul de la Emporiki a „patrulat” prin fata sediului pufaind o tigara si vorbind la mobil

Nici sucursala din zona Timpuri Noi a bancii Piraeus, cea care a fost jefuita in urma cu exact doi ani, nu este pazita in prezent de vreun super-erou cu bicepsi umflati si cartus pe teava, ci de un barbat carunt, care nu vrea probleme, ci doar sa-si ia leafa la timp si sa apuce sa-si ia pensia, peste doi-trei ani.

In centrul Capitalei situatia este identica, sucursalele Intesa SanPaolo Bank si Emporiki Bank fiind pazite de tataici ce starnesc mai degraba mila decat teama, pusi parca strategic pentru a-i atinge la coarda sensibila pe raufacatori, nu sa-i imobilizeze si sa-i dea pe mana politiei.

author avatar
Narcis Voica
534 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger