AcasăNews"Stramba lui Dodel", trimisa in judecata pentru proxenetism

„Stramba lui Dodel”, trimisa in judecata pentru proxenetism

Diana Guresoaie s-a iubit cu Cristian Tanase, de la Steaua

Diana Guresoaie, fosta iubita a fotbalistului Cristian Tanase, de la Steaua Bucuresti, a fost trimisa in judecata pentru proxenetism.

Diana Guresoaie s-a iubit cu Cristian Tanase, de la Steaua

Cunoscuta pe vremuri drept „Stramba lui Dodel”, Diana Guresoaie a fost trimisa in judecata alaturi de alte doua „dive de Dorobanti”, Lavinia Mariana Despina si Mirela Alexandra Dumitru.

Cele trei tinere sunt acuzate de proxenetism, respectiv ca racolau tinere, dornice de aventuri, pentru cativa dintre cei mai cunoscuti si potenti afaceristi din Romania.

Conform oamenilor legii, cele trei tinere se alegeau chiar si cu cate 500 de euro pe noapte de pe urma prestatiilor puse la cale de tinerele pe care le racolau. Si asta in conditiile in care fetele care ajungeau sa se culce cu afaceristii respectivi obtineau si cate 2.000 de euro pe noapte.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5, care s-au ocupat efectiv de caz, sustin ca printre clientii prostituatelor se afla si Ioan Neculaie, fostul patron al echipei de fotbal FC Brasov.

Oamenii legii spun ca Diana Guresoaie, Lavinia Mariana Despina si Mirela Alexandra Dumitru risca pana la sapte ani de inchisoare.

author avatar
Cristi Ionita
1.427 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger