AcasăNewsStomatologul fals din Sectorul 5, care ar fi mutilat-o pe Miss România...

Stomatologul fals din Sectorul 5, care ar fi mutilat-o pe Miss România 2019, reţinut de poliţişti!

Stomatologul fals, care activa într-o clinică din Sectorul 5 al Bucureştiului, a fost prins joi seară de polițiști. Bărbatul a fost dus la sediul Serviciului de Investigații Criminale, iar după efectuarea activităților procedural-penale, s-a dispus reținerea acestora, pentru 24 de ore.

Cetăţeanul sirian este acuzat că aproape că au mutilat-o pe Miss România 2019. Inculpatul a ieșit de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Larisa, la un pas să rămână fără dinţi

Larisa, fostă Miss România, a mers cu o durere de măsea la cabinetul stomatologic deschis non-stop și a fost la un pas să rămână fără dinți. A doua zi după intervenție, femeia s-a simţit rău.

Am crezut că e normal ce aveam. Am stat aşa o zi şi ceva. A început să mi se umfle toată faţa. Am revenit la doctor timp de trei sau patru zile. Ea mi-a spus că sunt în regulă, că aşa trebuie să fie.

Nu am mai crezut ținând cont că îmi zicea să iau doar paracetamol, dar eu defapt mă simțeam din ce în ce mai rău şi nu puteam să respir, nu puteam să vorbesc, să mănânc absolut nimic şi aveam dureri îngrozitoare„, a declarat Larisa Popa.

Operată de urgenţă în altă parte

Fata a cerut şi părerea unui alt medic, dar pentru că infecția s-a extins, sub mandibulă, spre gât, a fost operată de urgenţă, iar după ce şi-a revenit s-a întors la clinică să ceară explicaţii.

„A fost deja depusă plângerea penală și probabil că este necesară o verificare a tuturor clinicilor pentru că în spatele unor anunțuri pe internet se ascund persoane care pentru câteva sute de lei, din nepricepere, pot să te omoare.

Ca să fie tabloul complet, “stomatologii” încă scot dinți în miez de noapte„, declară avocatul Adrian Cuculis.

author avatar
Andrei Ștefan
426 afisari

7 COMENTARII

  1. Asta din poza a fost Miss Romania??? Cred ca a avut pile mari de tot, ca altfel nu era nici de Miss Ciorogarla…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger