AcasăNewsStolojan: PDL se rebrenduieste degeaba

Stolojan: PDL se rebrenduieste degeaba

Pedelistii se chinuie in van cu remanierea, „liftingul” ministerial nu va drege nici imaginea Guvernului si nici pe cea a partidului, sustine Theodor Stolojan.

Theodor Stolojan declara inutila remanierea

Remanierea este tardiva, ea nu va schimba in bine perceptia fata de PDL si de guvern, crede europarlamentarul democrat. “Dupa mine, este tarziu. Acum ar trebui facute miscari doar in sensul de accidente care apar, gen cel de la Ministerul Muncii, dar este tarziu. Nu cred ca o remaniere va face populatia dintr-odata sa-si schimbe punctul de vedere fata de PDL si fata de Guvernul actual”, explica Stolojan. Ca urmare, el considera total nemotivata schimbarea unor ministri acum, cand Guvernul “stie ce are de facut” si trebuie sa se preocupe in principal de sustinerea bugetului pe anul viitor. Colegii sai de partid vad in schimb cu totul altfel problema. Dovada: convocarea unei intalniri “atipice” a conducerii PDL pentru acest week-end, informatie confirmata de Elena Udrea. Conform acesteia, discutiile vor viza agenda legislativa prioritara pentru democrat-liberali si pregatirea alegerilor. Alti democrati sustin totusi ca remanierea va fi “clou”-ul sedintei.

PDL nu vrea sa faca vreo Miscare

Manati de la spate de Traian Basescu, liderii PDL schimba ceva in Guvern, dar nu vor sa auda de Miscarea Populara

Elena  Udrea exclude in schimb de pe agenda intalnirii “vedeta” sezonului: “Miscarea Populara este o discutie crescuta mult in presa. Noi am ramas in urma, asta le spuneam colegilor acum. N-am discutat atat de mult in partid pe cat s-a ridicat discutia in presa”. Lipsa de interes manifestata de pedelisti fata de ultima creatie a “designerului” Traian Basescu arata ca partidul condus de Emil Boc nu mai are chef sa-si urmeze orbeste liderul de aceasta data. Si nici sa-i faca “Miscarea” sa mearga.

author avatar
Simona Badulescu
406 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger