AcasăNewsStolojan nu mai tace nici in fata lui Boc

Stolojan nu mai tace nici in fata lui Boc

Pedelistii care nu au sarit in barca lui Emil Boc dupa congres sunt nemultumiti, dar tac. Theodor Stolojan prefera sa vorbeasca.

Theodor Stolojan nu mai da doi bani pe disciplina de partid si fluiera repetat in biserica lui Basescu si Boc

Iar cand o face, Stolojan ii contrazice si pe Emil Boc (premierul care prefera enunturile optimiste si atunci cand nu are marul cocean) si pe Traian Basescu. Dupa ce a adus la cunostinta acestuia din urma, in contextul aparitiei controversatei Miscari Populare, modificarile prin care a trecut PDL-ul (“Nu mai suntem acum 15 -20 de ani sau acum 10 sau acum 5 ani, cand un singur om putea sa dirijeze un partid. Sau sa imprime o miscarea unui partid”), Stolojan il contreaza acum pe Emil Boc. Explicandu-i acestuia ca, fara sustinerea UDMR, nu are ce reimpartii administrativ, prin urmare PDL trebuie sa se resemneze si sa astepte “vremuri mai bune”.  Ce-i drept, Stolojan pomeneste ca varianta de lucru si “gasirea unei solutii”, dar cum aceasta ar insemna ca democratii sa-i mai omeneasca pe udemeristi cu statutul minoritatilor si/sau cu un “superjudet” suprapus asa-numitului “Tinut Secuiesc”, este greu de crezut ca PDL ar putea accepta asa ceva in prag de alegeri.

Spre deosebire de Stolojan, Emil Boc n-ar recunoaste insa nici picat cu ceara un esec, motiv pentru care a anuntat grav ca reimpartirea administrativa tot prioritara ramane, iar partidul si-a insarcinat conducerea sa continue dicutiile in coalitie pe tema. Cu cei 18 reprezentanti ai minoritatilor nationale altele decat cea maghiara probabil, din moment ce UDMR si-a spus cuvantul. Insa doar Theodor Stolojan da dovada ca a inteles.

author avatar
Simona Badulescu
822 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger