AcasăNewsStolojan nu mai crede in lacrimile lui Basescu

Stolojan nu mai crede in lacrimile lui Basescu

Transformat din prim-vicepresedinte PDL  in simplu lider al grupului din PE, Theodor Stolojan se pare ca are un dinte impotriva presedintelui Traian Basescu.

Theodor Stolojan il „inteapa” pe Traian Basescu ori de cate ori are ocazia

Dupa o absenta indelungata din prim-planul politicii romanesti, Theodor Stolojan si-a intensificat de ceva vreme  iesirile publice. Surprinzator, in toate interventiile sale, democrat-liberalul strecoara si cate un atac la adresa sefului statului.

Indemn la revolta

Nu mai departe de ieri, Stolojan i-a indemnat pe pedelisti, subtil ce-i drept, sa nu mai accepte ordinele venite de la Cotroceni . Soparla a fost bagata in contextul unei declaratii despre Miscarea Populara, formatiune al carei promotor este chiar Traian Basescu. „Discutia despre Miscarea Populara este deranjanta pentru ca nu se poarta in interiorul PDL, ci undeva intr-un colt. (…) Partidul deja trebuia sa isi formeze un punct de vedere, pentru ca nu mai suntem acum 15 -20 de ani sau acum 10 sau acum 5 ani, cand un singur om putea sa dirijeze un partid. Sau sa imprime o miscarea unui partid”a afirmat Theodor Stolojan. Cu declaratia de ieri, democrat-liberalul reuseste performanta sa-l contrazica pentru a treia oara in nici doua saptamani pe Traian Basescu, celelalte doua interventii fiind pe tema remanierii guvernamentale si a intrarii Romaniei in recesiune.

Ce urmareste Stolojan

Schimbarea brusca a macazului  poate avea doua explicatii. Intai de toate, este posibil ca Stolojan, satul sa arda gazul prin Parlamentul European, sa tanjeasca dupa o functie importanta pe meleagurile natale. La fel de plauzibil este insa si scenariul potrivit caruia, fostul liberal sa-si fi reinnodat coada cu colegii din PNL, cei nemultumiti de politica promovata de Crin Antonescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.512 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cred ca este prea tarziu ca Stolojan sa se razvrateasca inpotriva lui Basescu.Basescu ca un santajist recunoscut a ajuns presedinte pe inocenta lui Stolojan sau pe frica ca Basescu poate scoate ceva compromitator si vsa fidiscreditat in fata opiniei publice cunoscand bine metodele lui Basescu.
    Daca macar acum cauta sa-i plateasca lui Basescu pentru raul facut este bine decat niciodata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger