AcasăNewsStolojan : Noua structura a Guvernului, o zapaceala

Stolojan : Noua structura a Guvernului, o zapaceala

Europarlamentarul  PDL Theodor Stolojan sustine ca varianta aleasa de Victor Ponta ca sa-si multumeasca partenerii din USL a generat situatii ciudate, unice in Europa.

Theodor Solojan, Guvern, solutii, proaste, economie, stagnare

“Trebuie inteles un lucru – USL a fost o entitate doar in alegeri, acum discutam de patru partide politice, asa ca formarea Guvernului nu e simpla, fiecare doreste sa aiba ceva. Pentru a satisface aceasta dorinta s-a ajuns la solutii foarte proaste”, a explicat Stolojan, mentionand ca, cel putin in cazul Ministerului Finantelor si cel al Bugetului vor aparea dificultati. Mai mult, democrat-liberalul considera ca uselistii s-au hazardat, avand in vedere ca viitorul an va fi unul destul de greu din punct de vedere economic. “2013 e un an foarte complicat.

Pe partea economica, exista riscul de stagnare a economiei, iar pe partea institutionala avem de adoptat bugetul.  Premierul spunea ca acesta va fi adoptat pana la sfarsitul lunii decembrie, dar uite ca nu a putut. 2013 e anul in care lucrurile trebuie sa <<mearga ceas>>. (…) Si institutiile financiare internationale vor trebui acum sa discute cu mai multi ministri.  E o zapaceala, vom vedea daca situatia se va aseza in timp”, a conchis Stolojan.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
431 afisari

2 COMENTARII

  1. Se poate mai Theo sa faci asemenea afirmatii, cumva te-a pus stapanul tau ce iti plange de grija(nia) ta atunci cand bolesti?.Nu se poate asa ceva, ai renuntat de atatea ori la functia de prim incat chiar daca joci in spotul ala electoral cu mainile curate, nu te mai crede nimeni, sau poate speri.Ce nu va face actuala putere, este ca nu va da pe mana justitiei pentru hotiile savarsite in ultimii ani, s-au inteles cu voi pentru protectie reciproca, sa va fie la toti mafihotii de cap.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger