AcasăNewsStolojan ne-a si scapat de criza

Stolojan ne-a si scapat de criza

Theodor Stolojan sustine ca Romania nu mai are nevoie sa taie din salarii si pensii

In timp ce Traian Basescu ne avertiza ca s-ar putea sa intram din nou in recesiune, Theodor Stolojan sustine ca tara noastra va iesi din criza mai repede ca alte state.

Theodor Stolojan sustine ca Romania nu mai are nevoie sa taie din salarii si pensii

Romania si-a stabilizat finantele si nu mai are nevoie sa taie din salarii si pensii, considera fostul premier Theodor Stolojan. “Noi, romanii, vom iesi din criza, mai greu este cu alte tari care sunt indatorare puternic.  Deocamdata, noi nu trebuie sa mai taiem, noi trebuie sa fim atenti si sa ne prevedem cheltuielile la nivelul resurselor pe care le avem. Nu mai avem nevoie sa taiem nici salarii, nici pensii, trebuie sa ne uitam atenti sa ne dimensionam cheltuielile in limita resurselor pe care le avem”, a mai declarat europarlamentarul democrat-liberal, precizand si ca tara noastra are obligatia de a lua masurile necesare pentru a putea adera la zona euro.

Declaratiile lui Theodor Stolojan sunt insa in contradictie cu avertismentul presedintelui Traian Basescu, privind o posibila reintrare in recesiune a Romaniei in 2012.

 

author avatar
eNational
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger