AcasăNewsStiristul Kanal D Christian Sabbagh a ajutat 33 de romani sechestrati in...

Stiristul Kanal D Christian Sabbagh a ajutat 33 de romani sechestrati in Libia sa ajunga cu bine acasa!

Prezentatorul principalului jurnal de stiri al postului Kanal D nu a stat pe ganduri si, in ciuda pericolului la care s-a expus, a sarit in ajutorul unui grup de 33 de romani, care i-au cerut sprijinul, anuntand ca au fost sechestrati in Libia si ca nu se mai pot intoarce in tara.

Fara sa se gandeasca la riscuri, Sabbagh a raspuns conationalilor aflati la ananghie si a strabatut miile de kilometri ce despart Romania de teritoriul statului macinat de violente si din care romanii i-au trimis strigatul disperat. Demersul jurnalistic face obiectul unui documentar filmat cu o camera ascunsa, ce va fi difuzat in urmatoarele zile la Stirile Kanal D. Primele imagini vor putea fi urmarite de telespectatori vineri seara, incepand cu ora 19.

Veti afla chiar de la Christian Sabbagh cum s-a descurcat in cele aproape doua luni in care s-au facut eforturi supraomenesti pentru a-i putea aduce din nou acasa, in siguranta, pe romanii ajunsi captivi fara voie intr-un stat in care, dezvaluie jurnalistul, armele se vand la taraba. „Libia este in momentul de fata o tara aflata in tranzitie. Dupa rasturnarea Guvernului Gaddafi, principalele triburi au incercat sa preia controlul asupra tarii. Practic nu exista autoritate (armata, politie, etc.). Exista un Consiliu Suprem, tranzitoriu, care incearca sa reinstaureze ordinea si linistea. (…) Daca armele au ajuns sa se vanda la taraba, alaturi de ciorapi, lenjerie si animale exotice, va puteti da seama ce este Libia acum”, a explicat stiristul Kanal D.

1.571 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger