AcasăNewsStirista Andreea Berecleanu a spus din nou "da"

Stirista Andreea Berecleanu a spus din nou „da”

Andreea, alaturi de noul ei sot si de cuplul Gabriela Firea -Florentin Pandele

Stirea zilei, din sfera mondena, a reprezentat-o – fara dar si poate- cununia cunoscutei jurnaliste Andreea Berecleanu. Prezentatoarea Observatorului de seara de la Antena 1 a ajuns pentru a doua oara la primarie, pentru a semna in registrul de stare civila.

Andreea, alaturi de noul ei sot si de cuplul Gabriela Firea -Florentin Pandele

Cel care a convins-o de aceasta data sa faca acest pas, intr-o zi superba de toamna, este cunoscutul medic estetician Constantin Stan, cu care Berecleanu are o relatie de aproape trei ani. Ceremonia a fost oficiata la Primaria Capitalei, chiar de catre edilul Gabriela Firea, despre care se stie ca a fost colega cu mireasa, in urma cu ceva vreme, cand lucrau amandoua in cadrul trustului Intact.

Vestea ca Berecleanu s-a cununat a fost anuntata publicului chiar de catre colegii Andreei, de la Antena 3. De la evenimentul dorit a se desfasura intr-un cadru restrans nu au lipsit – dupa cum era de asteptat- cei doi copii ai stiristei si ai primului ei sot, jurnalistul Andrei Zaharescu, Eva si Petru.

Zambitoare si, foarte probabil, emotionata, Andreea Berecleanu (41 de ani) a avut, ca de obicei, o aparitie plina de stil, alegand sa poarte o rochie alba, sandale negre, dar si un accesoriu de efect pentru tinuta din ziua cununiei – o palarie chic, cu voaleta neagra.

Sursa foto: antena3.ro

author avatar
Cristina Stefan
1.214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger