AcasăNewsȘtirea anului: Familia Trump cere înghețarea creditelor pe care le are la...

Știrea anului: Familia Trump cere înghețarea creditelor pe care le are la Deutsche Bank

Afacerile familiei Trump sunt subiect de agendă cu banca germană, instituției i se cere o amânare a  plății unor datorii, deoarece pandemia de coronavirus forțează perturbări pe scară largă a economiei. Dar această păsuire este o cerere delicată –  Deutsche Bank a fost principalul finanțator al președintelui SUA (peste 2 miliarde dolari în decurs de două decenii, bani despre care democrații au spus că sunt garantați de Moscova), iar în 2019 cea mai mare bancă din Germania ajunsese la un pas de faliment și investigată de guvernul SUA privind împrumuturi acordate Organizației Trump.

Afacerile imobiliare ale lui Trump au inclus și garanții pentru aceste împrumuturi, printre care  o stațiune de golf în Palm Beach-Florida, Trump International Hotel and Tower din Chicago și un hotel din Washington DC. Dar ultimele două proprietăți sunt lovite acum de pandemie, iar  un proces de vânzare a contractului de leasing a hotelului a fost oprit pe fondul prăbușirii pieței în SUA. În timp ce alte companii afectate de criză ar putea să folosească un fond de salvare de 500 de miliarde de dolari,Donald Trump și familia sa nu au acces la acești bani. Pentru Deutsche Bank, problema este în continuare complicată, deoarece creditorul german este pus în situația de a colecta o datorie de la un președinte în funcție. Wall Street Journal a socotit că proprietățile Organizației Trump pierd în fiecare zi un million de dolari din cauza pandemia de coronavirus. Datoriile către Deutsche Bank sunt scadente în 2023 și 2024.

 

author avatar
Radu Jacotă Redactor
701 afisari

6 COMENTARII

  1. hahahahaha Deci numai banca la care are credite Trunp sa inghete datoria, dar bancile americabe la care au datorii americanii de rand sa nu faca acelasi lucru? Trebuie sa recunoasteti ca asta se numeste TUPEU si NESIMTIRE MAXIMA!!!

  2. Golaneala, in domeniul financiar privat sau juridic privat (PSD cu Dragnea dar acum si PNL cu cei 7 ani de „puscarie acasa”), a existat si va exista intotdeauna la cei de la putere caci satulul nu crede flamandului.

  3. pai sa cerem toti unii catre altii si cine deconteaza gaura dupa profetiile lui catu !!!!!!!!gaurile cine le deconteaza ca toti vor pas??!!!!!sigur ,sigur populatia !!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger