AcasăNewsSteven Seagal, momente EMOTIONANTE la scoala distrusa in urma atacului de la...

Steven Seagal, momente EMOTIONANTE la scoala distrusa in urma atacului de la Beslan! (FOTO)

Steven Seagal este un actor care a militat intotdeauna, mai ales prin rolurile pe care le-a avut de interpretat, pentru combaterea terorismului. Din acest motiv, a mers de curand in Beslan sa pastreze un moment de reculegere la scoala unde si-au pierdut viata sute de persoane, printre care si mai multi copii.

El a fost insotit de o delegatie parlamentara din SUA unde a vizitat daramaturile din Scoala Generala Numarul 1 din oras – sau ce-a mai ramas in urma luarii de ostatici de catre un comando cecen a peste 1.000 de copii, profesori si parinti.

In timpul vizitei pe care a facut-o, actorul a participat la o ceremonie in memoria celor 330 de suflete care au pierit in urma atacului. Vadit emotionat, Steven Seagal a spus ca de-acum inainte va fi si mai determinat sa lupte contra terorismului.

Imaginile in care actorul apare in fata mormintelor nu mai au nevoie de niciun comentariu. La un moment dat, a dat frau liber emotiilor si a inceput sa planga – incercand sa isi ascunda ochii.

Supravietuitorii masacrului isi amintesc cu groaza de momentele prin care au trecut. Cu ocazia zilei copilului, actorul a depus coroane de flori si a aprins lumanari in memoria celor ucisi in atentat.

 

author avatar
Anca Murgoci
522 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger