AcasăNewsSteve Jobs putea trai astazi daca facea o operatie! Iata despre ce...

Steve Jobs putea trai astazi daca facea o operatie! Iata despre ce e vorba!

Daca Steve Jobs nu ar fi amanat o interventie chirurgicala pentru cancerul pancreatic, co-fondatorul Apple ar fi putut trai chiar si astazi, dezvaluie Walter Isaacson.

Taticul Apple s-a preocupat pana in ultima clipa de soarta companiei lui

„Mi-a spus: nu as vrea ca trupul meu sa fie deschis, nu as vrea sa fie brutalizat in acest mod”, a povestit biograful Walter Isaacson intr-o emisiune laCBS.

„Cred ca se gandea in mare ca daca ignoram ceva, daca vrem ca acel lucru sa nu existe, putem avea o gandire magica. El voia sa vorbeasca despre acest lucru, sa spuna cat de mult regreta (…) cred ca avea sentimentul ca ar fi trebuit sa faca operatia mai devreme”, mai spus Isaacson.

Prima operatie suferita de Steve Jobs in tratamentul cancerului sau pancreatic a avut loc in 2004, la aproximativ noua luni de la diagnosticarea bolii.

„Steve a incercat sa se trateze cu un regim alimentar, a mers la spiritualisti, a incercat mai multe modalitati de tratament macrobiotic si nu s-a operat”, povesteste Isaacson referindu-se la intervalul de cand i-a fost depistata boala si pana la operatie.

Dupa noua luni, dupa ce toti prietenii i-au cerut sa incerce calea chirurgicala, el a acceptat sa se opereze. „Se presupune ca a fost prea tarziu, deoarece cand l-au operat, medicii au remarcat ca tumoarea se extinsese la tesuturile din jurul pancreasului. El a continuat sa fie tratat in secret, in timp ce se declara complet vindecat”, a mai dezvaluit Isaacson.

Steve Jobs si-a luat un concediu medical in 2009, in timp ce a primit o grefa de ficat, si un altul incepand cu ianuarie 2011.

Arhitectul imperiului Apple, Steve Jobs,  a murit la 5 octombrie.

author avatar
Ciprian Purice
368 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger