AcasăNewsSteve Jobs a lasat inventii pentru inca patru ani

Steve Jobs a lasat inventii pentru inca patru ani

De cand a stiut sigur ca zilele ii sunt numarate, Steve Jobs a lucrat pentru viitorul Apple, dupa cum sustine compania

„Regele a murit!” Traiasca planurile lui! Cam asa suna anuntul Apple, lasand sa se intrevada cateva dintre ideile vizionarului Steve Jobs pentru urmatorii patru ani.

De cand a stiut sigur ca zilele ii sunt numarate, Steve Jobs a lucrat pentru viitorul Apple, dupa cum sustine compania

Desi i se spune „testamentul secret”, Apple a dezvaluit planurile noilor produse marca Steve Jobs. In ultimul an, s-a ocupat de dezvoltarea amanatului proiect iCloud, care va permite utilizatorilor Apple sa stocheze si sa-si puna in comun muzica, fotografiile, documentele, filmele etc. Celelalte produse vor fi versiuni updatate ale iPod, iPad, iPhone si MacBooks. Multi cred ca, prin acest anunt, Apple a vrut sa-si asigure vanzarea noilor produse, chiar daca Jobs nu  a lasat nimic pentru dezvoltarea lor. Insa, vazand cat de bine s-a vandut ultimul produs, iPhone 4S, si cat de profitabil este in continuare brandul Steve Jobs, Apple s-a gandit sa-l tina in „viata” pentru a asigura vanzarile noilor produse.

„Nava-mama” Apple

Jobs a lucrat la ceva cu siguranta pana in ultima clipa. Este vorba de un nou cartier general al Apple demn de science-fiction. Jobs a obtinut permisiune de constructie abia in luna iunie. Noul cartier general Apple, din California, va arata ca o nava spatiala de mare anvergura. Ea va putea adaposti in jur de 12.000 de angajati. In luna iunie, la un consiliu al primariilor din zona numita Silicon Valley, Jobs a pledat pentru aprobarea planurilor sale privind „parcul tematic Apple”. Lucrand o vreme pentru Hewlett Packard, cand avea 13 ani, iar sediul acestei companii era intr-un garaj in Palo Alto, Jobs s-a asigurat ca Apple sa intre in posesia acelui teren, pentru care a facut planurile „navei-mame”.  Dar cel mai bine vandut „produs” Steve Jobs se pare ca va fi biografia lui autorizata, pe care o scrie fostul presedinte al CNN, Walter Isaacson, si pentru care se spune ca Sony Pictures a achizitionat deja drepturile de autor pentru film, pentru vreo trei milioane de dolari.

author avatar
Adina Mutar
639 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger