AcasăNewsStenograme discutii Ioan Rus-Victor Paul Dobre: "Nu vreau sa-mi petrec batranetile in...

Stenograme discutii Ioan Rus-Victor Paul Dobre: „Nu vreau sa-mi petrec batranetile in puscarie!”

Fostul ministru de Interne Ioan Rus si Victor Paul Dobre au fost interceptati de procurori. Potrivit stenogramelor, Rus i-ar fi spus lui Victor Paul Dobre, pe 4 august, intr-o discutie despre listele electorale, ca el a anuntat ca nu semneaza „niciun singur om in plus sau in minus”, pe motiv ca „eu chiar nu vreau sa-mi petrec batranetile in puscarie!”

O parte din continutul convorbirilor telefonice dintre Rus si Dobre, interceptate de procurori, sunt prezentate de RealitateaTV:

In ziua de 03.08.2012, la ora 20:48:02, DOBRE VICTOR PAUL discuta cu RUS ION:

DOBRE VICTOR PAUL: Va salut! Domnule ministru, nu vreau sa va stric seara, dar am inteles ca presedintele si cu premierul s-au inteles sa demisionez. Asta e viata!

DOMN: Eu nu stiu despre asa ceva.(!!!)

DOBRE VICTOR PAUL: Asa mi-a spus domnul Chitoiu. A fost o video-conferinta la PNL, eu eram pe drum. M-au atacat oameni importanti cum e domnul Fenechiu si cand am intrebat mi s-a spus ca asa s-a inteles Presedintele cu Ponta. Nu am nicio problema.

DOMN: De ce?

DOBRE VICTOR PAUL: Nu stiu. Ca am semnat ca sunt 18.300.000 pe liste. Ceea ce… asa este, dar aia e o alta problema.”

Pe 04.08.2012, la ora 18:19:29, Paul Victor Dobre discuta cu Rus Ioan:

RUS IOAN: Luni cred ca vor fi doua hartii! Nu stiu exact. Ma mai vad cu premierul si cu…dar asa se profileaza.

DOBRE VICTOR PAUL: Ati apucat sa vorbiti cu el?

RUS IOAN: Da, am vorbit, dar ei vor, in primul rand vor sa fie minus 1600 de aia, ori…asa ceva nu…i-am spus ca nu sunt, fizic si nu sunt dispus la niciun fel de…nimic si atunci nu cred ca va fi alta solutie!

DOBRE VICTOR PAUL: ihi.

RUS IOAN: Deci, ei tin, neaparat, sa fie asa, deci sa fie…sa se demonstreze faptul ca nu…ca ala e valid si ca majoritatea, cvorumul, e asta si noi trebuie sa facem cvorumul ala. Punct. Pai, de unde…sa-l facem?

DOBRE VICTOR PAUL: ihi.

RUS IOAN: Ca sunt unii care zic ca asa este si ca noi ne opunem sau eu ma opun, ca-s omul presedintelui si dumneata te-ai convertit. Am zis: Mai, deci, e in regula, numai ca voi vreti sa ne invatati…ce? Ca suntem tampiti amandoi, eu si cu omul ala! Om fi prosti, dar chiar tampiti nu suntem! Am bagat si noi de seama cati sunt, cum sunt, iar eu nu semnez niciun singur om in plus sau in minus! si cu asta basta! Daca sunt care cred ca stiu ei mai bine ca noi si stiu ei sa numere asa, incat asa sa fie, n-am nicio impotriveala sa incurc pe cineva. Ca nu inteleg, ca asta e un gest politic important care…Bun, e important, dar eu chiar nu vreau sa-mi petrec batranetile in puscarie!

author avatar
National
850 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger