AcasăNewsSTENOGRAME: Adrian Duicu facea trafic de influenta din biroul lui Victor Ponta

STENOGRAME: Adrian Duicu facea trafic de influenta din biroul lui Victor Ponta

Procurorii anticoruptie sustin ca Adrian Duicu a facut trafic de influenta chiar in cabinetul premierului din Palatul Victoria.

Potrivit gandul.info, Duicu a cerut ca seful IPJ din judet sa fie mentinut si apoi avansat, iar in schimb politistul i-a promis ca il scapa de dosarul de incompatibilitate de la ANI. Anchetatorii sustin ca premierul l-a convocat la Guvern pe insusi seful Politiei Române pentru a-i satisface doleantele lui Adrian Duicu.

„La data de 24 mai 2013, Ponea Constantin il intreaba pe Duicu Ioan-Adrian, <noutati mai aveti acolo?> (cu referire la demersurile facute asupra persoanelor din conducerea Ministerului Afacerilor Interne), raspunsul fiind <nu, totul e absolut in regula>.

La data de 11 iunie 2013, numitul Duicu Ioan-Adrian ii comunica numitului Dumitrescu Doru, ca pe data de 13 iunie 2013, intentioneaza sa mearga la premier: „Ma duc la premier dimineata si o sa-l pun si pe premier sa sune, ca eu vreau sa-l stabilizez pe acesta bine acia”.”, se arata in referatul intocmit de anchetatori.

In fata instantei, Duicu s-a aparat si a negat traficul de influenta. A spus ca toate discutiile redate de DNA sunt „amicale si firesti” intre prieteni.

author avatar
Andra Nesu
401 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger