AcasăNewsStelian Tanase o cauta pe Titina din soseaua Colentina

Stelian Tanase o cauta pe Titina din soseaua Colentina

Supunem in atentia angajatilor TVR urmatoarele :  “Cine isi mai aminteste refrenul, foarte popular candva, «Titina, Oh, Titina /Se plimba cu masina /Pe soseaua Colentina / Oh, Titina ?» Stiti si restul cantecului? Cine il canta in versiune romaneasca. Dar in original ? In ce film a fost cantat? De cine anume?  Multumesc”.

Nu, nu este un test-grila pentru angajare (a nu se confunda cu “Terente si Didina”) si nici nu-i vorba de un nou format. Sunt doar cateva din framantarile directorului TVR, Stelian Tanase, pe care acesta le-a postat pe blogul personal,  in urma cu ceva zile. Intre timp, am inteles chiar de la domnia sa,  ca s-a discutat grila de toamna a televiziunii publice, dar,  de la “Centrul de presa” al TVR nu a razbatut, inca, nimic pe aceasta tema. E drept, concurenta e salbatica, in contextul in care domnul Tanase afirma, la preluarea TVR, ca menirea ei este sa se diferentieze de statiile particulare…

Sindicatul fierbe, oamenii cer salarii, Stelica are alte treburi, unele prin Colentina

Pe de alta parte, observam ca s-a ascutit cyber-lupta de clasa intre angajator si angajati: daca, inainte vreme, nu aveau dreptul sa critice TVR pe bloguri sau conturi personale (Facebook, Twitter…) am inteles ca, mai nou,  salariatilor li s-a taiat accesul la Facebook de pe calculatoarele din sediul TVR. Adevarat? Si cum au procedat? Din directiva cui?

Dar, de la Stelian Tanase stim  si ca multi disponibilizati au facut apel in justitie si urmeaza sa fie reangajati. Apropo, cati sunteti cu totii? 2400 sau mai multi? Altii au protestat pentru intarzierea salariilor. Pai oare ce restante sunt? Dar colaboratorii domnului Tanase (Dinescu& comp…) cum stau? Ce sa ne mai batem capul, ca nici Tanase nu se prea osteneste pentru oameni. Titina e de importanta strategica in Pangratti, mai ceva ca Ana lui Manole pentru cea manastire  Apropo, stie cineva si restul cantecului?

author avatar
Tudor Borcea
425 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger