AcasăNewsStelian Tanase, noul director interimar al TVR

Stelian Tanase, noul director interimar al TVR

Stelian Tanase vrea sa puna pe picioare TVR-ul

Cu majoritate de voturi, parlamentarii au aprobat numirea lui Stelian Tanase ca presedinte-director interimar al postului public de televiziune.

Stelian Tanase vrea sa puna pe picioare TVR-ul

De aproape zece ani Televiziunea Romana a intrat intr-un declin financiar si aceasta este marea ei suferinta, a declarat Stelian Tanase, in timpul audierii din Comisia de cultura. “Este o situatie in care trebuie luate anumite decizii strategice in ce priveste Televiziunea publica pentru a putea fi salvata. S-au facut pasi in acest sens si nu cred ca trebuie, daca ajung la Televiziunea publica, sa fac o revolutie, o restructurare, o reforma, lucruri acestea de natura radicala. Trebuie tratata problema cu foarte multa prudenta, cu realism si mai ales cu transparenta”, a mai spus Stelian Tanase.

Inaintea votului, parlamentarii PDL s-au retras din sala, dupa ce i-au acuzat pe uselisti ca incalca legea. „Consideram ca nu este corect si legal ce faceti. Interimat fara mandat imperativ? Ce anume are voie sa faca? Mai mult, ati si emis o ordonanta de urgenta, modificand Legea 41, dand competente Birourilor Permanente”, a afirmat viceliderul deputatilor PDL Gheorghe Tinel. Absenta democrat-liberalilor nu a reprezentat insa un impediment pentru numirea lui Stelian Tanase in fruntea TVR.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger