AcasăNewsStelian Tanase, noua propunere a PNL pentru sefia TVR

Stelian Tanase, noua propunere a PNL pentru sefia TVR

Omul de televiziune Stelian Tanase este noua propunere a liberalilor pentru sefia Televiziunii Publice. Zilele trecute, Rares Bogdan, nominalizarea PNL pentru postul de director interimar, primise „unda verde” de la Comisiile de Cultura din Parlament, dar nu si votul plenului, din lipsa de cvorum.

Stelian Tanase, fost realizator de emisiuni TV, ar putea fi noul director al TVR. Intrebat, in direct la Realitatea TV, cum comenteaza vestea nominalizarii scriitorului si a omului de televiziune pentru sefia Televiziunii Publice. „Ma bucur foarte mult ca a acceptat, el nu a dorit sa accepte. (…) Este o alegere extrem, extrem de buna, il iubeste presa, e un scriitor exceptional. Cea mai buna alegere pe care liberalii puteau sa o faca”, a spus Bogdan.

Validarea candidaturii lui Rares Bogdan, ca interimar in fruntea SrTV, a fost respinsa, marti,  in plenul Parlamentului. Totul din cauza lipsei cvorumului, dupa ce parlamentarii PSD au lipsit de la sedinta in care s-a supus la vot propunerea. Postul de director general al TVR a ramas vacant dupa ce, in urma cu aproape doua saptamani, Claudiu Saftoiu a demisionat. Fostul consilier prezidential si-a anuntat intentia de a parasi sefia institutiei cu doar cateva ore inainte ca plenul reunit sa dezbata si sa voteze raportul de activitate al TVR. Claudiu Saftoiu ocupa aceasta functie din iulie 2012.

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger