AcasăStelian Tanase, despre plecarea lui Cristoiu din TVR: Nu am discutat niciodata...

Stelian Tanase, despre plecarea lui Cristoiu din TVR: Nu am discutat niciodata cu Victor Ponta acest subiect

Stelian Tanase recunoaste ca TVR-ul este in faliment

Ion Cristoiu a incheiat colaborarea cu TVR si este convins ca totul s-a intamplat din cauza premierului Ponta. Insa, Stelian Tanase il contrazice.

„Nu stiu de ce premierul Romaniei discuta cu directorul televiziunii despre exclusivitati. Eu n-am avut niciun contract de exclusivitate cu TVR. Motivul despartirii ar fi ca eu apar si la Realitatea TV.

Aceasta problema nu s-a pus pana joi. Eu maine seara aveam emisiune programata cu Arsinel, dar nu o sa mai apar in direct, ci cu inregistrare. Am semnat acordul prin care ne despartim amiabil. Oricum, nu e normal ce se intampla”, a spus Cristoiu luni pentru reportervirtual.ro.

Stelian Tanase il contrazice si spune ca: „Nu am discutat niciodata cu Victor Ponta subiectul Ion Cristoiu. Niciodata. Imi pare rau, as fi dorit sa colaborez cu Ion Cristoiu. Nu a fost dat afara, i s-a dat sa aleaga intre a pleca sau a respecta exclusivitatea pentru TVR”.

Citeste si:

 

author avatar
Andra Nesu
447 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger