AcasăNewsStelian Gheorghe, audiat in dosarul "ANRP"

Stelian Gheorghe, audiat in dosarul „ANRP”

sursa foto: romaniatv.net

Afaceristul Stelian Gheorghe, beneficiarul despagubirilor de la ANRP, a fost audiat, miercuri, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

sursa foto: romaniatv.net

Stelian Gheorghe a fost audiat in dosarul in care a primit despagubiri de la ANRP pentru un teren supraevaluat si a prejudiciat statul cu peste 260 de milioane de lei.

Afaceristul le-a transmis magistratilor ca nu stia ca Alina Bica, fosta sefa DIICOT, face parte din comisia ANRP care i-a aprobat despagubirile respective si a intalnit-o pe aceasta abia anul trecut, intr-un restaurant.

De asemenea, afaceristul sustine ca Dorin Cocos a fost personajul care s-a oferit sa-l ajute sa primeasca un aviz favorabil din partea comisiei ANRP pentru terenul supraevaluat. Cocos i-a cerut lui Stelian Gheorghe 10 milioane de euro pentru ajutorul oferit, banii fiindu-i platiti fostului sot al Elenei Udrea in mai multe transe.

In plus, Stelian Gheorghe anunta ca intentia sa nu a fost de a prejudicia statul si ca este gata sa achite cat mai repede prejudiciul pentru a scapa de problemele pe care le are cu legea.

Urmatorul termen din dosarul „ANRP” a fost stabilit pe 9 iunie, cand vor fi audiati si alti inculpati din dosar. De remarcat ca magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au refuzat, miercuri, cererea Alinei Bica de a-i audia, ca martori, pe Elena Udrea si pe Dorin Cocos.

author avatar
Cristi Ionita
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger