AcasăNewsStelian Fuia, fost ministru al Agriculturii, trimis in judecata pentru abuz in...

Stelian Fuia, fost ministru al Agriculturii, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Stelian Fuia, fost ministru al Agriculturii, a fost trimis in judecata, fiind cercetat pentru abuz in serviciu, informeaza Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

Fostul ministru al Agriculturii este cercetat pentru abuz in serviciu, cu obtinerea de foloase necuvenite, fapta savarsita pe vremea cand era director la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare a Plantelor Medicinale si Aromatice Fundulea.

DNA a anuntat, in data de 8 ianuarie, ca a fost inceputa urmarirea penala fata de Stelian Fuia, director la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare a Plantelor Medicinale si Aromatice Fundulea la data faptelor, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul a obtinut pentru altul un avantaj patrimonial.

In acelasi dosar mai sunt cercetati si cumnatul lui Stelian Fuia, State Daniel, asociat la SC Procera Agrochemicals, pentru complicitate la savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, cu obtinerea de foloase necuvenite si Paraschivoiu Dragos Alin, director la o societate specializata in agricultura, pentru complicitate la abuz in serviciu, cu obtinerea de foloase necuvenite. Tot in acest caz este cercetat si Oprisan Constantin, executor judecatoresc, pentru complicitate la infractiunea de abuz in serviciu, cu obtinerea de foloase necuvenite.

Foto: jurnalul.ro

author avatar
Alina Costache
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger