AcasăNewsStela Popescu: Nae Lazarescu "era plin de glume si avea o memorie...

Stela Popescu: Nae Lazarescu „era plin de glume si avea o memorie exceptionala”

Colegii de breasla sunt mai tristi, de cand au aflat ca Nae Lazarescu a pierdut lupta cu o boala grea. Actorii vorbesc despre regretatul artist ca despre un om bun si amuzant, care va ramane pe vecie in istoria teatrului romanesc si de care spectatorii care l-au vazut pe scena, sau in scenetele difuzate la TV isi vor aminti cu drag.

Nae Lazarescu a murit joi dimineata. Cunoscutul partener de scena al actorului Vasile Muraru avea 72 de ani si de cateva luni se retrasese din lumina reflectoarelor, pentru ca suferinta ii slabise organismul si il vlaguise de puteri. Despre regretatul actor, care s-a stins la doar o zi dupa ce lumea artistica a mai pierdut o valoare, pe Titus Munteanu, colegii au doar cuvinte frumoase. Stela Popescu, cunoscuta actrita de la Teatrul de Revista, unde juca, de ani buni, Nae Lazarescu, a povestit, la RealitateaTV, ca actorul a aparut pe scena, in piesele din repertoriul unitatii teatrale, pana in septembrie.

Stela Popescu l-a descris pe regretatul actor drept „un om care se tinea de sotii, de glume”, cu „o memorie exceptionala”. „Aducea foarte multe in lumea teatrului romanesc”, a concluzionat, cu regret in glas, vedeta Teatrului de Revista.

Cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu actorului o pot face, de maine incepand, venind la  Teatrul de Revista „Constantin Tanase” din capitala. Sicriul cu trupul lui Nae Lazarescu va fi depus in incinta teatrului pe care l-a slujit ani la rand. Sambata, regretatul actor va fi condus pe drumul fara de intoarcere.

591 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger