AcasăNewsStela Popescu, la 76 de ani: Imi doresc sa fiu sanatoasa si...

Stela Popescu, la 76 de ani: Imi doresc sa fiu sanatoasa si ma voi bucura de sarbatori la New York”

Stela Popescu, Stea in Piata Timpului

Actrita Stela Popescu, care miercuri a implinit 76 de ani, a declarat ca isi doreste doar sa fie sanatoasa in continuare si ca se pregateste sa mearga la New York, unde va petrece Craciunul si Revelionul.

Stela Popescu, Stea in Piata Timpului

Stela Popescu a mai spus ca este foarte ocupata de ziua ei, intrucat se pregateste sa plece la New York, unde isi va petrece sarbatorile. „Imi doresc doar sa fiu sanatoasa”, a spus cunoscuta actrita. „Chiar acum imi fac bagajele, pentru ca maine plec la New York, unde o sa stau zece zile”, a mai spus Stela Popescu.

Stela Popescu, una dintre figurile legendare ale teatrului romanesc, a fost onorata, in 14 decembrie, cu o stea pe Aleea Celebritatilor – Walk of Fame din Bucuresti. In cadrul evenimentului, Stela Popescu a declarat ca scoala de teatru romaneasca este „printre primele trei din lume” si a creat valori care si-ar gasi locul si pe Broadway, unde se afla un alt renumit bulevard al celebritatilor.

De peste o jumatate de secol, Stela Popescu este una dintre cele mai iubite si celebre actrite de teatru si film din Romania. Doamna Teatrului de Revista „Constantin Tanase” din Capitala este renumita mai ales pentru cuplete celebre pe care le-a facut de-a lungul anilor alaturi de nume mari ale scenei romanesti, precum Stefan Banica si Alexandru Arsinel.

Stela Popescu, la 76 de ani: Imi doresc sa fiu sanatoasa si ma voi bucura de sarbatori la New York
author avatar
Ciprian Purice
274 afisari

1 COMENTARIU

  1. nu se mai satura de bani … unde deschizi televizorul dai de ea … de acord o mare artista dar se mai satura omul si mereu aceleasi poante vechi care sunt stiute si de copiii mici … rasuflate deja … la varsta ei sa aiba decenta sa mai stea deoparte !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger