AcasăNewsStela Popescu a primit o stea pe Aleea Celebritatilor: "Multumesc publicului din...

Stela Popescu a primit o stea pe Aleea Celebritatilor: „Multumesc publicului din Romania si de pretutindeni”!

Stela Popescu (foto: captura realitatea.net)

Stela Popescu a primit, miercuri, o stea pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului. Actrita este cea de-a 13-a personalitate recompensata cu o stea pe Walk of Fame-ul bucurestean. Cei prezenti i-au cantat artistei „La multi ani”, pentru ca, saptamana viitoare, Stela Popescu va implini 76 de ani.

Stela Popescu (foto: captura realitatea.net)

Bucuroasa ca initiatorii proiectului au decis ca numele sau sa figureze pe o stea de pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti, Stela Popescu le-a multumit celor prezenti la evenimentul de miercuri. Actritei i-au fost alaturi admiratori, dar si colegi de breasla, printre acestia George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis si totodata unul dintre initiatorii proiectului cultural, si Adriana Trandafir.

„E emotionant, dar trebuie sa spunem multumesc celor care te-au facut sa ajungi pana aici. Incepand cu parintii, continuand cu cei care m-au invatat si multumesc publicului din Romania si de pretutindeni, celor care m-au apreciat si mi-au daruit forta sa merg mai departe. Ti se da sentimentul ca n-ai trait degeaba, ca ai putut sa daruiesti celorlalti ceea ce Dumnezeu ti-a daruit tie. Pentru asta sunt fericita, va multumesc si sper in continuare sa traiesc pana la 120 de ani … ai dumneavoastra. Sanatate si la multi ani!”, a spus Stela Popescu. Cei prezenti i-au cantat „La multi ani” si au aplaudat-o pe marea Doamna a comediei romanesti care, pe 21 decembrie, va implini 76 de ani.

Pe langa Stela Popescu, au mai primit o stea pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti alte personalitati ale culturii romanesti: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Draga Olteanu Matei si Mircea Albulescu.

(foto: captura realitatea.net)

Stela Popescu este indragita de publicul de toate varstele. A jucat  in piese precum “Omul care a vazut moartea”, “Mama Boema”, “Boema, slabiciunea mea”, “Presul”, “Petitoarea”, “Plicul”, dar si in filme ca “Nea Marin miliardar”, “Pe malul stang al Dunarii albastre” sau “In fiecare zi mi-e dor de tine”. Stela Popescu este, de asemenea, cunoscuta ca partenera de scena a marilor actori Stefan Banica (1971-1979) si Alexandru Arsinel, incepand cu 1979. De asemenea, Stela Popescu a jucat si in productii TV, printre care “Cuscrele”, “Razboiul sexelor”, “Regina”, “Aniela” sau “Iubire si onoare”.

304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger