AcasăNewsStéfère Jewelry au adus stralucirea si la Oscar 2018

Stéfère Jewelry au adus stralucirea si la Oscar 2018

De-a lungul anilor, spectaculoasele bijuterii semnate de Corina Mihaila Larpin au fost preferatele vedetelor de la premiile Oscar. Si in acest an, pretioasele podoabe au facut furori.

Corina alături de Karolina Kurkova

Creatiile romancei Corinei Mihaila Larpin si-au castigat deja o reputatie internationala, dar adevarata dimensiune a valorii acestor bijuterii sunt date si de vedetele care aleg sa poarte aceste piese unice. Si Stefere nu a dezamagint nici anul acesta, unde numeroase VIP-uri au ales sa se puna in valoare cu piesele Corinei.

Creatoarea<br >româncă<br >împreună cu<br >supermodelul<br >Adriana Lima

Ca sunt coliere, inele sau cercei, bijuteriile Stefere sunt o prezenta constanta pe covorul rosu intins in onoarea marilor vedete ale filmului american. Pe acest covor este mereu prezenta si romanca noastra, o obisnuita a marilor evenimente de peste Ocean, dar si din Europa. Anul acesta, bijuteriile Stefere au fost purtate la Oscaruri de vedete de prima mana ca Adriana Lima, manechinul de talie mondiala, Karolina Kurkova, de cantareata Hasley, dar si de actrita Yvonne Orij.

Actrița Yvonne Orji

Iata de ce, astazi nu se mai poate vorbi despre designul de bijuterii high-end fara a include si lucrarile semnate de Corina Mihaila Larpin. Si cum la mijloc este vorba despre o conationala de-a noastra, este limpede ca ne incearca si un pic de mandrie pentru ca valorile noastre isi croiesc drum sigur spre inimile starurilor lumii.

author avatar
Catalin Dumitrescu
702 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger