AcasăNewsStefanescu, reactie dura la adresa lui Firea. "Un fel de Elena Ceausescu...

Stefanescu, reactie dura la adresa lui Firea. „Un fel de Elena Ceausescu a politicii romanesti”

Firea, convinsă că PSD va câștiga alegerile! Au nu una, ci patru variante de premier

Secretarul general adjunct al PSD-ului a ales sa demonteze intr-un mod categoric afirmatiile facute seara trecuta de catre primarul Firea, cum ca Dragnea ar dori, prin Ordonanta de Urgenta, sa transforme cele sase sectoare ale Capitalei in orase, iar Primaria Bucurestilor „ori sa se desfiinteze in totalitate ori sa devina o institutie decorativa”.

Dar nu oricum, ci alegand o comparatie dura. „Niste prostii (…) nu inteleg de ce Gabriela Firea doreste cu tot dinadinsul sa ajunga un fel de Elena Ceausescu a politicii romanesti, sa devina tot mai antipatica (…) astea nu sunt declaratii normale”, a sustinut Codrin Stefanescu, duminica, intr-o interventie telefonica la Antena3.

354 afisari

1 COMENTARIU

  1. Subscriu in totalitate la comentariul de mai sus.Insa acest adjuct al psd exagereaza,coana chirita,ca doar este moldoveanca si vrea si ea ispravniceasa,are pregatire superioara si asta s-a vazut anterior exploziei de istericale de acum cateva luni.Ce a determinat-o sa iasa la atacuri din ce in ce mai aiuristice,acum cu capitala Coloniei,pai daca se va intampla ce reclama dansa pasd,in frunte cu presedintele,isi dau foc la cele doua valize si la zestrea de votannti din Bucuresti si nu numai.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger