AcasăNewsStefanescu, foc si para dupa aparitia scrisorii cu 3 semnatari: "avem de-a...

Stefanescu, foc si para dupa aparitia scrisorii cu 3 semnatari: „avem de-a face cu un complot”

Fostul secretar general adjunct al PSD vede remanieri . 40 de grade. Recomandat cu gheata

Nici bine nu a ajuns la urechile opiniei publice scrisoarea adresata conducerii PSD si semnata, in numele unui „grup de initiativa”, de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, ca secretarul general adjunct al formatiunii a reactionat pe un ton categoric fata de ceea ce considera a fi un „act de tradare”.

„In sfarsit a aparut scrisoarea – si asta arata fata reala a lucrurilor care se petrec in PSD (…) avem de-a face cu un complot (…) acest complot vine intr-un moment in care fiecare membru al PSD stie ca partidul, vanat de un sistem odios, se bate sa rezolve in aceasta sesiune parlamentara ultimele reglementari si legi ca sa puna botul pe labe aceasta caracatita odioasa care a sugrumat Romania in ultimii 12 ani”, a sustinut Codrin Stefanescu, intr-o interventie telefonica la Antena3.

Amintim ca in respectiva scrisoare se cere demisia lui Dragnea – atat de la varful PSD, cat si din fruntea Camerei Deputatilor.

author avatar
Cristina Stefan
324 afisari

1 COMENTARIU

  1. Și domnul Ciuvica si Chiriac ce a zis sa stiu ce pozitie sa apuc si cum sa ma aplec. Oricum sa stiti ca femeile nu mai pot inghiti tot de la membru le-a ajuns pana chiar peste cap.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger