AcasăNewsStefanescu: Firea vrea sa fie exclusa din partid. Nu o dam afara

Stefanescu: Firea vrea sa fie exclusa din partid. Nu o dam afara

Fostul secretar general adjunct al PSD vede remanieri . 40 de grade. Recomandat cu gheata

Pe fondul recent incheiatei sedinte a conducerii social-democrate, dar si a mesajului de ultima ora postat de Gabriela Firea pe o retea de socializare, dupa Comitetul Executiv (CEx) al PSD, secretarul general interimar al formatiunii a facut o serie de referiri la primarul Capitalei.

„Doamna Firea vrea sa fie exclusa din partid si (…) sa gaseasca motive prin care sa enerveze colegii din CEx s-o dea afara. N-o dam afara”, a sustinut Codrin Stefanescu, in urma cu scurta vreme.

Mai mult, social-demoratul a mutat apoi discutia catre asteptarile pe care considera ca le au locuitorii Capitalei de la edilul general. „Ea are niste indatoriri”, a insistat Stefanescu, amintind, intre altele, de aglomeratia din oras. „Bucurestenii asteapta inca lucrurile astea minunate sa se produca. (…) In orice caz, noi n-o excludem pe Gabriela Firea din partid”, a conchis Codrin Stefanescu, intr-o interventie telefonica la Antena3.

Declaratiile au venit dupa ce Gabriela Firea a postat, duminica dupa-amiaza, un scurt mesaj pe o retea de socializare, cu trimitere la situatia din partidul condus de Liviu Dragnea. Iata-l:

author avatar
Cristina Stefan
186 afisari

1 COMENTARIU

  1. Firea pt. Bucuresti nu a facut nimic ! Da bani la CSM Buc. Handbal feminin unde nu joaca nici o romanca.Doua sint rezerve!.A aglomerat circulatia aproape blocind-o pe centru facind piste de biciclisti (care si o injura permanent!).Nu a facut NIMIC din ce a promis in campanie! A facut cadouri ochelari,biciclete si excursii in Grecia pensionarilor sperind ca si ia cumparat- peste 30 milioane de euro!Pe panselute-80 mil.euro !.Acu vazind ca se apropie alegerile prezidentiale se viseaza presedinta! Incearca sa-i arunce in carca lu’ Dragnea toate nerealizarile ei ca sa iasa basma curata in faatza electoratului..!Crede ca romanii sunt prosti si manipulabili!?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger