AcasăNewsŞtefănescu, accent pe votul din Congresul PSD: Pentru că aşa aţi decis!

Ştefănescu, accent pe votul din Congresul PSD: Pentru că aşa aţi decis!

Un sfert dintre votanți gândesc exact ca Pleșoianu

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, un apropiat al ex-liderului PSD, Liviu Dragnea, a ţinut să sublinieze un aspect în legătură cu reuniunea de sâmbătă a formaţiunii conduse de Viorica Dăncilă, validată oficial prezidenţiabilul PSD.

Şi anume că rezultatul alegerilor va fi decontat de fiecare lider de organizaţie social-democrată. ”PSD şi-a lansat azi candidatul pentru prezidenţiale! Prin urmare, fiecare organizaţie are obligaţia să-şi mobilizeze la maxim toate structurile. Şi toţi oamenii! Să-şi asume fiecare şef din teritoriu rezultatul final. Pentru că aşa aţi decis, susţinut şi votat! În unanimitate!”, a atras atenţia Ştefănescu, într-o postare transmisă în contextul Congresului de la Parlament, la care au participat peste 1.100 de delegaţi social-democraţi.

3.392 afisari

6 COMENTARII

  1. Vai mama voastră! Ati umplut-o de sange cu scaietele ala de Teodorovici. Persiflant si cu tupeu ieftin nici Botezatu nu l-ar lua in trupa lui.

  2. Dl Stefănescu a fost, este, si va fi in continuare un politician adevarat .Acolo unde a fost sau este, a dat si ddovadaa de o probitate profesională si partinica deosebita .

  3. Vai de noi…turul doi intre un arogant-indiferent- mut si o mediocra…
    Daca nu vine din urma echipa soros…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger