AcasăStefan Stan va prezenta o emisiune de divertisment!

Stefan Stan va prezenta o emisiune de divertisment!

Castigatorul concursului „Vocea Romaniei” va putea fi vazut din nou la TV, dar nu in postura de invitat al unor emisiuni de divertisment, ci chiar in rol de gazda al unui show cum altfel decat… muzical!

Fanii solistului vor fi, cu siguranta, incantati sa-l revada „pe sticla” pe preferatul lor, de aceasta data intr-o ipostaza cu totul inedita: cea de prezentator si nu de invitat la emisiuni. Fostul iubit al Andreei Mantea va aduce in casele telespectatorilor „Killer Karaoke”, un concurs ce va incepe, din toamna, la Prima TV. Dupa cum ii spune si numele, formatul show-ului difera de cel clasic de karaoke, prin faptul ca pasionatii de tot ceea ce inseamna cantat au de infruntat conditii deloc usoare, pentru a spera ca vor castiga premiul pus in joc.

Conform primatv.ro, este vorba de 10.000 de lei, suma pe care cei care se inscriu la emisiune au sansa sa o obtina daca se descurca si trec de probele concursului. Adica daca reusesc sa-si cante piesele fara sa se impiedice de opreslisti- fie ca se intampla sa le bata forta unor ventilatoare uriase in fata, fie ca sunt pusi sa interpreteze avand capul bagat intr-un acvariu cu serpi!

Asadar, daca aveti voce si mult curaj si considerati ca faceti fata distractiei, dar si provocarii acestui tip de concurs, inscriti-va la show-ul al carui gazda va fi interpretul single-ului „Hipnotizanta”.