AcasăNewsȘtefan Godei, patronul de la "azilele groazei", s-a îmbogăţit de pe urma...

Ștefan Godei, patronul de la „azilele groazei”, s-a îmbogăţit de pe urma suferinţei bătrânilor. Cum cheltuia banii

arestat

Ștefan Godei, liderul și coordonatorul grupului de la „azilele groazei”, unde bătrânii erau maltrataţi, ar fi câștigat peste 3,7 milioane de lei din afacere.

Ștefan Godei era liderul grupării organizate care a pus la cale și conducea afacerea cu azile de bătrâni, spun anchetatorii. Peste 3,7 milioane de lei au obținut în mai puțin de doi ani de la mai multe Direcții de Asistență Socială, printre care cele din Ilfov, Sector 3 și Sector 6.

Cheltuia banii pe droguri, prostituate şi lăutari

Ștefan Godei își cheltuia o parte din banii câștigați pe distracții, constând în petreceri cu droguri, prostituate și lăutari, arată procurorii DIICOT.

„Potrivit procesului verbal al organelor de cercetare penală din 22.06.2023 au mai reieșit date potrivit cărora Godei Ștefan Cristian dispune de sume de bani însemnate pe care le cheltuiește pentru a apela periodic la serviciile unor prostituate, pentru a își procura droguri sau sume pe care le oferă la lăutari, sens în care potrivit discuțiilor avute de acesta în seara de 26-27.05.2023, a cheltuit pentru o singură astfel de serie de distracții, într-o noapte, suma de 25.000 de lei”, arată DIICOT.

Totodată s-a stabilit că acesta și-a construit recent o casă de locuit pe str. (…), sector 1, București și deține un teren agricol de 1,5 ha în sat (…), com. (…), jud. Ialomița”, mai spun anchetatorii.

A fost arestat preventiv

Ștefan Godei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în acest dosar, alături de fratele său, Daniel Godei, care avea rol de coordonator în cadrul grupului.

DIICOT a făcut zeci de percheziţii, marţi dimineață, în centrele sociale pentru persoane cu dizabilităţi sau aflate în situaţii vulnerabile. În trei cazuri au fost vizate așezăminte din Bucureşti şi judeţul Ilfov, dar procurorii au descins și în cele din județele Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa, Olt şi Argeş.

Procurorii DIICOT și polițiștii fac cercetări într-un dosar de exploatare a persoanelor cu dizabilităţi sau în situaţii vulnerabile. Victimele ar fi fost supuse la tratamente inumane sau degradante, fiind lipsite de hrană suficientă şi adecvată nutriţional sau neprimind tratamentul medical adecvat diagnosticului. Rezidenții din cele trei centre din București au fost transferați în alte centre sociale sau spitale din Capitală.

author avatar
Andrei Ștefan
647 afisari

18 COMENTARII

  1. Un cunoscut interlop. Arest la domiciliu o zi sau doua.
    Vecinii spun ca era un om cumsecade

  2. Fina si cu finu au strambat destinul fina patimasa sora si partasa au stricat pe nasu si cu nasa.
    Cate nu vom mai afla
    la famiglia.

  3. Lege ptr. interzicerea ONGurilor in Romania, dispar toti mafiotii din politica, lichelism si golaneala.

    • Ce demisii sânge confisce tot. Demisie și după iar pe la alte afaceri rotirea cadrelor.
      Nu sa le confisce tot!

    • Ce ti e si cu ipocrizia
      Azilele alea functionau de ani de zile, cu autorizatii emise cand altii erau la guvernare.
      Iar prostii merg pe fenta.
      Banescu ar trebui sa se intrebe cati preoti au calcat in acele azile si cati au sesizat autoritatile de neregulile gasite.Sa nu spuna ca toti batranii erau slabi si subnutriti de la natura.

  4. Saracii batrâni din aziluri au fost vaccinati, deci omorâti cu sânge rece, de catre criminalii valeriu gheorghita, raed arafat, rahila, iohannis si toti gouvernantii ticalositi pânā’n māduva oaselor……
    Fir-ati ai dracului de serpi veninosi! Spânzurati sa fiti în fatza caselor voastre!

    • Mos Stan, lasa-ma sa ghicesc, esti de profesie medic ? Daca nu atunci esti doar parerolog adica specialist in „dat cu parerea” cand habar n-ai despre ce e vorba.

  5. Faceți un calcul lunar cât se cheltuiau cu Bătrâni -unde ajungeau banii,din ce se aude Firea lua 25-30%

  6. Sa le fie confiscate averile, fiscul din țara noastră doarme, arestări, destituiri, anchete pana sunt pedepsiți toți cei vinovați ( nașii, finii, surorile, frății, cumetrii). Domnul Pandele sa fie tras la răspundere, un primar trebuie sa știe ce se întâmpla in ograda lui, cat despre trâmbițarea credinței dumnealui și a consoartei sa nu-l mai aud. Doamna Firea dădea bani (din banii noștri) la Catedrala neamului, umbla pe la biserici, nășea, boteza pe banda (ma mir cand avea timp de atâtea evenimente mondene!?) , se înființau ministere pentru mărirea dumneaei. A fost primar și in mandatul dumneaei nu am avut apa calda, caldura, curatenie in oraș. LĂCOMIA ȘI CORUPȚIA AU AJUNS O PLAGA PE TRUPUL TARII, trebuie făcut ceva, tăiați răul de la rădăcina , altfel peste 1 an auzim de alte grozavii. Orfelinatele le controlează cineva, am auzit ca in unele dintre ele este tot ca pe vremea lui Ceaușescu.

  7. Bai Baba Stan,ai musca pe caciula ? ca vad ca sarisi cu promtitudine de cur in sus.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger