AcasăNewsStefan Banica Jr., REVOLTAT: Ce spune despre tragedia in care Adrian Iovan...

Stefan Banica Jr., REVOLTAT: Ce spune despre tragedia in care Adrian Iovan si medicul rezident au murit!

Moartea cumplita a pilotului Adrian Iovan si a medicului rezident Aurelia Ion, victimele accidentului aviatic din Apuseni, a stranit revolta multor vedete autohtone, dar si a omenilor simpli din Romania.

Printre cei care acuza institutiile statului de incompetenta se numara si Stefan Banica Jr., care si-a manifestat revolta pe contul personal de Facebook.

„Condoleante familiilor celor care au murit cu zile in accidentul aviatic din Apuseni, din cauza faptului ca nici una dintre institutiile abilitate ale statului nu a putut sa-si asume operatiunea de salvare in timp util. Iar asta s-a intamplat in conditiile in care exista toata tehnologia necesara. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe Adrian Iovan si Aura Ion!”, a scris Stefan Banica Jr. pe Facebook, postarea lui fiind apreciata de mii de fani.

In accidentul aviatic produs luni, in Apuseni si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si Aurelia Ion, medic rezident in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti.

Victimele accidentului aviatic au fost gasite dupa circa sase ore, iar pentru aviator si pentru tanara de 23 de ani nu s-a mai putut face nimic. S-a spus ca Aurelia Ion nu trebuia sa faca parte din respectiva echipa medicala, dar dorinta de a invata si a capata experienta au ambitionat-o sa participe la operatia de prelevare a organelor ce trebuia sa aiba loc la Cluj.

Foto: jurnalul.ro

Cititi si:

author avatar
Alina Costache
960 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger