AcasăNewsStefan Banica Jr., DVD aniversar "10 ani / Live la Sala Palatului"....

Stefan Banica Jr., DVD aniversar „10 ani / Live la Sala Palatului”. AFLA de cand il poti cumpara!

Motiv de bucurie pentru fanii cantaretului Stefan Banica Jr. Artistul lanseaza DVD-ul aniversar „10 ani / Live la Sala Palatului”, ce va putea fi cumparat, incepand cu 2 decembrie, din magazinele de specialitate si din centrele comerciale.

Stefan Banica Jr. le propune admiratorilor muzicii sale un proiect special: DVD-ul aniversar „Stefan Banica 10 ani/ Live la Sala Palatului„, lansat la un deceniu de la primul spectacol de Craciun, potrivit Mediafax. Concertele de Sarbatori, neintrerupte vreme de 10 ani, au foarte mult succes in randul fanilor lui Banica Jr. Artistul a vrut sa isi rasplateasca, astfel, o data in plus admiratorii, oferindu-le un dar muzical, la inceputul lui decembrie, „luna cadourilor”.

„Am incercat prin acest DVD sa surprindem o parte din atmosfera creata la concertele de Craciun de-a lungul anilor, sa fie un cadou pentru publicul meu la aniversarea celor 10 ani de existenta. Din 2002 si pana astazi, in fiecare an, mi-am dorit sa crestem, sa evoluam, sa oferim spectatorilor tot ce e mai bun si sper ca am reusit. In schimb, sunt sigur ca am ramas in suflet cu aceeasi bucurie de a canta si de a ma intalni cu oamenii in sala de spectacol, de atunci si pana acum”, a spus Stefan Banica Jr.

Participa la “Marea Comentariada” si te trimitem la concertul de Craciun al lui Stefan Banica, de pe 16 decembrie!

DVD-ul aniversar semnat Banica Jr. include 20 de piese, selectate din concertele traditionale de Craciun sustinute de artist, dar si un bonus- „Making of Concerte de Craciun Stefan Banica”, videoclipul „Super-love”, video discografie si galerie foto.

Cei care doresc sa cumpere DVD-ul „Stefan Banica 10 ani / Live la Sala Palatului” trebuie sa stie ca acesta poate fi achizitionat, incepand cu 2 decembrie, din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, dar si de pe site-ul provideo.ro.

765 afisari

4 COMENTARII

  1. Ar fi trebuit sa inclusa totusi si spectacolul de anul acesta, daca tot se zice ca va fi cel mai bun dintre toate

  2. e un cadou de sarbatori ! bine-meritat pt. fiecare dintre noi , fanii traditionalelor concerte , fanii lui Stefan !si fie vorba-ntre noi , nici scump nu e !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger