AcasăNewsSTEFAN BANICA JR. - al patrulea concert de Craciun la Sala Palatului,...

STEFAN BANICA JR. – al patrulea concert de Craciun la Sala Palatului, la cererea publicului!

STEFAN BANICA JR. va sustine, la cererea fanilor, si al patrulea concert de Craciun la Sala Palatului. Spectacolul va avea loc pe 17 decembrie. Poti ajunge si tu la concertul din 16 decembrie, daca participi la “Marea Comentariada”: national.ro te premiaza cu 10 invitatii de cate doua persoane!

Pentru ca biletele la traditionalele spectacole de Craciun ale lui Stefan Banica Jr – programate pe 14, 15 si 16 decembrie – au fost epuizate, artistul a decis sa le faca o bucurie fanilor si va sustine un al patrulea show la Sala Palatului din Bucuresti, pe 17 decembrie! Evenimentul va incepe la orele 19.30, potrivit Mediafax.

„Ma bucur ca exista interes in continuare din partea publicului pentru concertul de Craciun, desi oferta de spectacole la sfarsitul anului este mult mai mare acum decat atunci cand am inceput seria concertelor de Craciun, in 2002″, a spus Banica.

Participa la “Marea Comentariada” si te trimitem la concertul de Craciun al lui Stefan Banica, de pe 16 decembrie!

In aceasta iarna, insa, concertele lui Banica Jr. vor fi cu atat mai speciale, cu cat artistul sarbatoreste alaturi de fanii sai 10 ani de cand a inceput seria spectacolelor de Craciun.

Biletele pentru concertul sustinut de Stefan Banica Jr. pe 17 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, se gasesc la casele de bilete ale Salii Palatului, Teatrului National de Opereta „Ion Dacian”, Teatrului de Comedie, Teatrului Foarte Mic, in magazinul Unirea (parter), la statia de metrou Unirii 2 si in magazinele Carrefour. Biletele pot fi cumparate si online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro.

747 afisari

6 COMENTARII

  1. Imi doresc foarte mult sa merg la concertul lui STEFAN BANICA. De ani de zile imi tot propun dar din probleme financiare nu reusesc niciodata. Sper sa am noroc anul acesta prin acest concurs sa obtin o invitatie.

  2. LOCUIESC IN SUA,ANUL ASTA VOI VENI DE SARBATORI IN ROMANIA,MI-as DORI FOARTE MULT SA POT MERGE LA ACEST SPECTACOL,E SUPERB.AM FOST ACUM DOI ANI SI E IMPRESIONANT,SPER CA SOTUL MEU SA POATA VEDEA SI EL ACEST MIRIFI SHOU.

  3. de cateva saptamani bune ma tot uit pe site-urile de unde se pot lua bilete si sunt epuizate, am avut speranta ca daca s-a mai prelungit cu o zi voi putea sa-mi iau, dar in zadar:(

    • Inscrie-te la concurs si ai sanse reale sa castigi o invitatie la Concertul de Craciun al lui Stefan Banica.
      Succes!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger