AcasăNewsSteag rosu pe litoral: scaldatul interzis, din cauza valurilor si a curentilor...

Steag rosu pe litoral: scaldatul interzis, din cauza valurilor si a curentilor puternici!

In conditiile in care in ultimele doua zile mai multe persoane si-au pierdut viata, odata ce au intrat in apa marii si nu au mai avut forta sa iasa la mal, fiind purtati in larg de curentii puternici, si cum vremea nu se anunta a fi nici duminica propice scaldatului, salvamarii au decis sa arboreze steagul rosu!

Culoarea acestui insemn indica pericol maxim la adresa persoanelor care vor sa se aventureze in apa marii, pentru a se racori sau pentru a inota. Si cum in aceasta ultima zi a saptamanii conditiile nu se anunta a sustine planurile turistilor aflati pe litoral, in vacaanta de vara sau pentru o simpalla escapada de week-end, salvamarii ii sfatuiesc pe oameni sa respecte indicatiile si sa inteleaga ca nu e bine sa ignore aceasta averitizare.

Cu toate acestea, din pacate, nu putini au fost cei care au ales sa ignore sfaturile lor, punandu-si vietile in pericol si trecand prin experiente de groaza, pana sa ajunga la ei salvatorii care i-au adus la mal.

Din pacate, in ciuda eforturilor salvamarilor, sua a martorilor aflati pe mal, care au observat persoane aflate in apa, luate de valuri si de curenti, pentur mai multe persoane acest sfarsit de saptamana a fost ultimul – cel putin doi turisti au murit la Costinesti, unul la Mangalia, dar si un altul la Neptun.

sursa foto: b365.ro

538 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger