AcasăNewsSTB emite abonamente metropolitane anuale pentru elevi și studenți. Află de când!

STB emite abonamente metropolitane anuale pentru elevi și studenți. Află de când!

Un anunț de interes deopotrivă pentru elevii și studenții care folosesc, pentru a ajunge la cursuri, mijloacele de transport în comun a venit, marți, de la Societatea de Transport București (STB). Se întâmplă de la mijlocul acestei săptămâni!

Începând de miercuri, 13.04.2022, Societatea de Transport București STB SA pune la dispoziția elevilor abonamente metropolitane acordate cu reducere integrală de tarif, respectiv studenților abonamente cu reducere de 50%, pe durata întregului an școlar, eliminând astfel deplasările lunare la centrele de comercializare a titlurilor de călătorie”, se menționează într-o informare de presă.

Cine poate beneficia de reduceri integrale de tarif pentru transportul public

Totodată, reprezentanții STB amintesc care sunt beneficiarii reducerii integrale de tarif pentru transportul public. Și anume:

  • elevii claselor 0-XII;
  • elevii școlilor profesionale;
  • elevii școlilor postliceale;
  • elevii și studenţii orfani sau proveniţi din casele de copii.

De asemenea, se fac precizări și cu privire la reducerea abonamentului în cazul studenților.

„Facilitatea de reducere cu 50% a prețului abonamentelor este disponibilă pentru studenții înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă, în instituţiile de învăţământ superior acreditate, în vârstă de până la 26 de ani. Începând de mâine (miercuri – n.red.), aceștia pot achiziționa de la centrele de emitere și reîncărcare STB SA abonamente lunare, abonamente pentru jumătate de an, respectiv anuale”, se mai menționează în informarea de presă.

215 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri