AcasăNewsStatutul minoritatilor, piatra de incercare a lui Boc

Statutul minoritatilor, piatra de incercare a lui Boc

Profitand de faptul ca majoritatea scartaie din toate partile, maghiarii  l-au convins pe Emil Boc sa le treaca Statutul prin angajarea raspunderii.

Kelemen Hunor are darul de a-l determina pe Emil Boc sa danseze dupa cum ii canta minoritarii

Pentru ca legea zace in continuare prin Camera Deputatilor, mai exact pe la Comisia pentru Drepturile Omului, si nu prea are nicio sansa sa fie adoptata pana in iulie, Kelemen Hunor si ai lui au batut din picior, cerandu-i premierului sa isi angajeze raspunderea in Parlament. Sensibil la doleantele partenerilor de guvernare si disperat ca alesii propriului partid l-au cam lasat cu majoritatea in aer, Boc s-a executat.

Prin urmare, cel mai probabil saptamana viitoare Guvernul va discuta forma finala a Statutului minoritatilor. Procedura de angajare propriu-zisa va fi impinsa undeva spre sfarsitul sesiunii parlamentare, Emil Boc  incercand astfel sa taie eleanul opozitiei de a depune motiune de cenzura. Motiune care, in contextul nemultumirilor deja existente in PDL, ar putea sa-i creeze grave probleme sefului Executivului.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
270 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu fac altceva decat sa il parafrazez pe regretatul Ion Ratiu, cand, in plenul Parlamentului, i s-a adresat lui Ion Iliescu: „Pentru numele lui Dumnezeu, plecati!”
    Boc, ai auzit?

  2. TARE MULT MASI BUCURA SA FACA CICLOPUL CUM A FACUT ASTAZI LA P.M.B. SI ATUNCI SA-L VAD PE OUL CHINDER CUM CICLOPUL-L CHEAMA SI-I PUNE-N VEDERE SA PLECE LA CLUJ SI SE ALEGE PRAFUL DE PDL SI CE VOR FACE CEI CARE TRAIESC BINE ACUM ,DAI DOAMNE SA FACA HUNGURI SPUME LA GURITA SI SA PLECE DE LA GUVERNARE SI SA RAMINA PDL CU UNPR,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger