AcasăNewsStatul baga peste 150 milioane de euro in gropi

Statul baga peste 150 milioane de euro in gropi

Chiar daca nu vedeti, in astfel de gropi, pentru unii, se gaseste aur curat

CNAIR  a demarat licitatia pentru lucrarile de intretinere a drumurilor nationale. Astfel, potrivit unui anunt publicat pe SEAP, contractul acord-cadru se va semna pentru o perioada de 48 de luni, include lucrari de intretinere a drumurilor, instalare de bariere rutiere si instalare indicatoare rutiere.

Chiar daca nu vedeti in astfel de gropi pentru unii se gaseste <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagaur title=aur data wpil keyword link=linked>aur<a> curat

Contractul acord cadru se va semna cu 20 de agenti economici, valoarea estimata, fara TVA, este de 675 milioane lei, bani de la buget. Eeeeiii, eu unul, numai cand aud de o astfel de suma imi dau seama imediat ca avem inca o tinta grasa pentru “baietii destepti” de oriunde ar fi ei si ca grosul acestor bani va ajunge prin cine stie ce banci expuse la nisip si soare in asteptarea stapanilor care viseaza la un azil politic gros cat toata viata lor. Altfel spus, banuiesc ca gropile se vor astupa la mare graba, la lopata, cu asfalt de 2 lei, asa cum ne-am obisnuit deja, iar paralele cele europene vor face picioare la fel ca alte sumicele avansate de generosul nostru stat. Caci unde se afla mierea se afla si multe maini dornice sa se manjeasca pana dincolo de coate. Apropo, zilele astea se asfalteaza Calea Grivitei, pe la Basarab. Daca ati vedea ce frumos se decapeaza asfaltul acolo unde nu e nici o groapa, ati ramane uimiti de atata maiestrie. In mod sinistru, acolo unde sunt gropi adevarate, tot pe Grivita, nu trece nici un lopatar imbracat in portocaliu si nici un utilaj nu deranjeaza somnul locatarilor riverani. Probabil o sa se ajunga si acolo, dar mai tarziu, pe alti bani si dupa ce alte comisioane se vor culcusi in alte buzunare incapatoare. Dar, in acest sens, cica cel mai bine se asfalteaza gropile din orasele cele mai indepartate de Capitala, acolo unde fratiile sunt deja comentate prin sprituri lungi, la ceas de seara, departe de fraierii de cetateni.  Acestia sunt noii centauri ai vremurilor, regi neincoronati care se roaga la singurul lor zeu: Groapa Suprema.

author avatar
Andrei Coman
288 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger