AcasăNewsStatia martiana a zeilor sumerieni

Statia martiana a zeilor sumerieni

Zeul Enlil (indicat de semiluna) comunica prin sateliti cu un „omolog” de pe Marte

Mitologia sumeriana, prima marturie scrisa din istoria omenirii, povesteste cum ”zeii” au coborat pe Pamant, facand „primul popas” pe planeta  Marte. Se poate ca americanul David Martines sa fi descoperit acel “popas” al zeilor sumerieni. In interviul postat pe You Tube, acesta apreciaza ca structura modulara descoperita pe Marte poate fi o statie bio, in care “cineva locuieste sau a locuit”.

Zeul Enlil (indicat de semiluna) comunica prin sateliti cu un „omolog” de pe Marte

Conform mitologiei sumeriane, pe traseul spatial al zeilor sumerieni, de la planeta lor, Nibiru, Pamantul era a saptea planeta, „SU.GI”. Ei au lasat coordonatele ”caii lui Enlil” – acesta fiind zeul conducator al celor ce au coborat pe Pamant – pe un astrolab gasit in ruinele bibliotecii de la Ninive.

„Primul popas” inainte de Terra

Pamantenii planuiesc sa instaleze o colonie in sistem modular dupa 2030

Astrolabul indica si ”Primul popas” al calatoriei spatiale dintre Nibiru si Terra, pe planeta  Marte, a sasea planeta spre Terra. Sumerienii o numeau APIN, ”acolo unde se stabileste calea cea buna”. Calea lui Enlil, ”Stapanul Comenzii” era urmatoarea: Pluto – ”Paznicul lui SU”, Neptun -”Cea cu vegetatie mlastinoasa” (!!), Uranus – ”Planeta care este dubla”, a lui Neptun. Dincolo de Uranus, gigantica planeta Saturn, cu un camp gravitational urias, era numita ”Marele Ucigas”,  pentru ca, asa cum descrie un text, ”din cauza furtunilor sale inselatoare, Zburatorul Suprem s-a zdrobit de ea si toti si-au gasit moartea”.  Jupiter, BARBARU ( ”Stralucitoarea”) era ”Calauza cea buna din ceruri”. In sfarsit, Marte, ”Lumina de la poarta apelor”, ”Primul Popas”, ”unde se stabileste calea cea buna” spre Terra.

Calea lui Enlil are si coordonate numerice, despre care specialisti in aeronautica spun ca ar fi coordonate de zbor spatial, nedescifrate inca, deoarece nu se stiu unitatile de masura folosite de ”zeii” sumerieni. O placuta veche de 4.500 de ani, aflata la un muzeu din St. Petersburg, descrie legatura dintre Pamant si statia de pe Marte. Zeul Enlil aflat pe Pamant (indicat de cele sapte cercuri) se afla intr-o legatura de comunicatie cu un personaj de pe Marte (indicata de steaua cu sase colturi), personaj al carui costum il arata ca fiind zeul adancurilor. Posibil ca si pe vremea zeilor sumerieni, constructiile de pe Marte sa fi fost mai mult sub scoarta martiana si acolo sa fi fost statia ”zeilor”. Intre cei doi se afla un desen stilizat care seamana cu un satelit, iar la mijloc pare a fi o statie orbitala, dotata cu panouri solare si antene.

 

 

 

author avatar
Adina Mutar
971 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger